Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι – Αγία Ελεούσα 1-1

Published

on

Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι των δυτικών προαστίων ανάμεσα στο Χαϊδάρι και την Αγία Ελεούσα με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Τόσο οι Χαιδαριώτες όσο και το συγκρότημα του Σάκη Κακκαβά έδειξαν ότι διαθέτουν εξαιρετικά σύνολα και ότι δικαίως βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της κατάταξης. Πάντως, αξιοσημείωτο παραμένει το γεγονός ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν επέτρεψε σε καμία από τις δυο ομάδες να περάσει στην κατάταξη τον πρωτοπόρο Χαραυγιακό ο οποίος αγωνίζεται την Κυριακή απέναντι στον Άγιαξ Ταύρου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία του αφού μόλις στο 2′ ο Καλογερής έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και έφτασαν στην ισοφάριση στο 25′ με τον Καρώνα. Στο β’ μέρος και οι δυο ομάδς δημιούργησαν φασεις για να πετύχουν τέρμα με χαρακτηριστικότερη όλων εκείνη του 80′ όταν ο Βασίλης Μιχελής από πλευράς φιλοξενούμενων σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Μαχαίρα

ΧΑΙΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Τσούκης, Ταράτσας (65′ Σουμελίδης), Μπατής, Ρούπι, Χριστούλης, Καρώνας (77′ Κακαράκης), Παπούλιας, Κοτσολάκος.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ: Ζούκας, Μιχελής Β., Μουστάκης, Πλακάς, Μιχελής Κ., Λαζαρίδης (80′ Λαζαρίδης), Ρούσσης (46′ Ντατσιωνάκης), Ντούρμας (46′ Κακκαβάς), Καλογερής, Κοσμάς, Ρουσσός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply