Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι-Γ.Σ. Αργυρούπολης 0-1

Published

on

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε ο Γ.Σ. Αργυρούπολης που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 του Χαϊδαρίου φτάνοντας τους 12 βαθμούς και στην 8η θέση τον ΠΑΟ Ρουφ. Οι ‘οράνιε’ κατάφεραν ουσιαστικά να… κλέψουν το ματς αφού οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή χωρίς να καταφέρουν να δημιουργήσουν τη μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα.

Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε ο Γκρεβτζίδης με κεφαλιά στο 79′ μετά από σέντρα του Δρακοντίδη, με τον πρώτο να έχει δοκάρι με φάουλ στο 30′.

Στο 70′ ο Μαυρουδής είδε το τέρμα που σημείωσε να ακυρώνεται μετά από υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ, με το συγκρότημα του Άγγελου Πυρένη να μένει στην 10η θέση με 11 βαθμούς

ΧΑΪΔΑΡΙ (Αγγελος Πυρενης) Μίχος, Τουλούπης (57′ Σαλαπάτας), Γιαννουλάκης, Μπούσκος, Πανταζόπουλος, Αλεβίζος, Καλαμπαλίκης (57′ Γεωργοπάλης), Χριστούλης, Μαυρουδής, Φουκαράς, Μουρεζίνης (76′ Καμπέρας).

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιαννης Λεβέντης) Χρηστίδης, Ακογκλάνης, Παπαντωνάκης Ν., Χιόνης, Γιαννίκος, Μητάς (88′ Παπαντωνάκης Ε.), Καραβουσάνος (46′ Βασίλι), Γουγουδάκης (70′ Μαργιώτης), Γκρεβτζίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.