Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι – Δάφνη Π. Φαλήρου 2-1

Published

on

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε το Χαϊδάρι που επικράτησε της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου με 2-1. Στο 30′ ο Σουμελίδης έχασε τεράστια ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι όμως με την απ’ευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντερβισάι στο 47′ ήταν εκείνοι που έκαναν τελικά το 0-1. Στο 70′ η Δάφνη έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μπέλερη και στο 71′ ο Κοντογουλίδης για λογαριασμό εκμεταλλεύθηκε αυτό το γεγονός και έγραψε το 1-1. Με την ψυχολογία στα ύψη και την ομάδα των νοτίων προαστίων να αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο οι «κυανέρυθροι» βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή και με τον Ρούπι στο 88′ πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη με 2-1. Διαιτητές ήταν οι Σχίζας, Τσολάκης και Γεωργαράκος.

 ΧΑΪΔΑΡΙ: Κόδρας, Σουμελίδης, Ρούσα, Μεσίνι, Αρβανίτης(85′ Πολίτης), Μπατής, Ρούπι, Χριστούλης(75′ Πλιακοστάμος), Καρώνας, Πανούσης, Κακαράκης Α.(65′ Κοντογουλίδης).

ΔΑΦΝΗ: Γαγάνης(46′ Σκανδαλάκης), Μπέλερης, Χατζηαντωνίου, Τσάγαρης, Χατζηράπτης, Περπερίδης, Ποζίδης(52′ Καράκαλος), Καπίρης (74′ Τσιτσόπουλος), Τσούκας, Ντερβισάι, Καλλιοντζάκης

 Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply