Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι-Διάνα Ηλιούπολης 2-1

Published

on

Σημαντική νίκη πανηγύρισε το Χαϊδάρι που επικράτησε με 2-1 της Διάνας Ηλιούπολης και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Περιστερίου, απολαμβάνει την μοναξιά της 2ης θέσης φτάνοντας τους 35 βαθμούς. Από την άλλη, το συγκρότημα των νοτίων προαστίων πάλεψε το ματς μπαίνοντας μάλιστα πολύ καλά στο παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα μένοντας στους 17 βαθμούς και την 12η θέση, έχοντας παράλληλα ματς περισσότερο από τον Ιάσονα Αγίου Φανουρίου.

 

Στο α’ μερος το Χαϊδάρι είχε τη μπάλα στην κατοχή του στη μεγαλύτερη ώρα όμως η Διάνα παίζοντας έξυπνα προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 7’. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κόρρας σούταρε αναγκάζοντας τον Μίχο να διώξει αρχικά, με τη μπάλα στη συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι. Η φάση αυτή αφύπνισε τους γηπεδούχους οι οποίοι ανέβηκαν από εκείνο το σημείο και έπειτα και προηγήθηκαν στο 28’. Συγκεκριμένα ο Ρούσα με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο «Γ» του Χρήστου Κόρρα γράφοντας το 1-0. Λίγο πριν το τέλος του α’ μέρους, ο Σαλαπάτας έσκισε το φρύδι του με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στην ανάπαυλα από τον νεαρό Ροκάκη.

 

Οι «κυανέρυθροι»  ξεκίνησαν δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια όταν ο Χατζηστεφάνου στο 47’ κέρδισε πέναλτι, με τον ίδιο να το αξιοποιεί ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το τέρμα αυτό έφερε την αντίδραση από πλευράς Χαϊδαρίου, αφού λίγα λεπτά αργότερα ο Καλαμπαλίκης με ωραίο τρόπο έκανε το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά που απέμεναν η Διάνα πίεσε όμως το Χαϊδάρι κράτησε το υπέρ του 2-1 μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα

ΧΑΪΔΑΡΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Αρβανίτης, Κασάπης, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης (58’ Νούλας), Καρώνας (75’ Νικολάου), Ρούσα, Καλαμπαλίκης, Σαλαπάτας (46’ λ.τρ. Ροκάκης).

ΔΙΑΝΑ (Γιάννης Χατζηράπτης) Κόρρας Χρ., Βικτωράτος (88’ Βουτάς), Λουτσάι, Μπελέρης, Αουρέλ Νικόλι, Μπαλαφούτης Χρ., Μπαλαφούτης Α. (82’ Παππάς), Καλουδιώτης, Κόρρας Γ. (46’ Μαντακίδης), Τσαβαλιάς, Χατζηστεφάνου.