Connect with us

slideshow

Χαϊδάρι – Εθνικός 1-1

Published

on

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι Χαϊδαρίου – Εθνικού στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στο γήπεδο “Τ. Χαραλαμπίδης” δεν έπεφτε «καρφίτσα» από τους 2000 φίλους του ποδοσφαίρου από τους οποίους οι 400 ήταν φίλοι του Εθνικού. Το ευχάριστο στην όλη διαδικασία ήταν το γεγονός ότι δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο ανάμεσα στους οπαδούς των δύον συλλόγων. Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε από τη διοίκηση του Χαϊδαρίου ο Γιάννης Ματζουράνης, στον οποίο παρέδωσε τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος του Α.Ο.Χ. κ. Σπίνουλας. Ο γνωστός σε όλους “Εθνικάρας” αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο. Tην ίδια στιγμή, η ομάδα του Χαϊδαρίου έκανε την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλούζες αφιερωμένες στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εθνικός φάνηκε να πατά καλύτερα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λύγκου, ο προωθημένος Σούφλας έπιασε την κεφαλιά, για να διώξουν πάνω στην γραμμή του τέρματος οι αμυντικοί των γηπεδούχων.

Στο 41’ μετά από λάθος του Παυλάκη, ο Κορώνας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού και με ψύχραιμο σουτ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 51’ ο Νούλας ανέτρεψε τον Λύγκο με τον ρέφερι της αναμέτρησης να σφυρίζει φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα, φάση που οι Πειραιώτες φωνάζουν για πέναλτι…

Από το σημείο αυτό και ύστερα η ομάδα του Χατζηαλλέξη πίεσε για την ισοφάριση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τους Λύγκο, Σούφλα και Σάμιο. Η δικαίωση για τους παίχτες του Εθνικού ήρθε τελικά στο 84′ όταν μετά από κόρνερ οι αμυντικοί του Α.Ο.Χ. αδράνησαν και ο Σούφλας με άπιαστη κεφαλιά στην αριστερή γωνία του Μαχαίρα ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φουκάκης, Κουράκης, Νικολακακάκης (παράπονα οι γηπεδούχοι)

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης (72′ Σουμελίδης), Ταράτσας. Τσούκης, Ρούμπι (58′ Δημητρακόπουλος, Χριστούλης, Καρώνας (88′ Τσαγκαράκης), Τσολάκος, Μπατής

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Γκορόγιας (82′ Ξενιτόπουλος), Γερόλυμος (67′ Μανουλίδης), Μπένα, Σαμιώτης, Μαριολής, Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος, Σάμιος, Σταφουλάϊ (58′ Παυλόπουλος)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply