Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι…ερχόμαστε – Νίκησε στους Οριζόμιλους και πήρε τον τίτλο

Published

on

Οι κόποι μιας χρονιάς επιβραβεύτηκαν σήμερα στο Αιγάλεω για τους νεαρούς άσους του Α.Ο. Χαϊδαρίου. Η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, που κανείς δεν πίστευε ότι θα κατακτούσε τον τίτλο στην αρχή της χρονιάς, πέρασε “δια πυρός και σιδήρου” από την έδρα της Αγ. Ελεούσας επικρατώντας με 0-1 και σφραγίζοντας με την πανάξια άνοδό της, τη φιλοσοφία ενός συλλόγου που επενδύει στα νιάτα, στο ταλέντο και στις ακαδημίες του!

Στο κατάμεστο γήπεδο της οδού Ορυζομύλων, οι “κυανέρυθροι” ξεκίνησαν πολύ νευρικά. Το άγχος τους είχε κυριεύσει και σε καμία περίπτωση δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι, χωρίς βαθμολογικό άγχος, ήταν καλύτεροι, πίεζαν ψηλά τους παίχτες του κ. Αρζένη και είχαν τη μοναδική καλή στιγμή του α’ μέρους, όταν στο 23’ ο Ρούσσος πλάσαρε άστοχα από καλή θέση.

Στην επανάληψη όμως οι Χαϊδαριώτες παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι. Πίεσαν από την αρχή τον αντίπαλο και επιβραβεύτηκαν. Στο 48’ ο Σουμελίδης κέρδισε φάουλ 10 μ. έξω από την περιοχή. Η αρχική εκτέλεση του Χριστούλη βρήκε στο τείχος και στην επαναφορά, ο ίδιος παίχτης με ένα ασύλληπτο κεραυνό έστειλε τη μπάλα στο “Γ” της αντίπαλης εστίας, γράφοντας το 0-1 και στέλνοντας τους 150 περίπου Χαϊδαριώτες φιλάθλους στα ουράνια.

Στη συνέχεια το παιχνίδι “άνοιξε” με τις δυο ομάδες να παίζουν πολύ επιθετικά. Η Αγ. Ελεούσα έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τους Ρούσσο και Καβακά, ενώ στον αντίποδα σημαντικές ευκαιρίες έχασε και το Χαϊδάρι με τους Κοτσολάκο και Ρούπι. Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε “τελειώσει” νωρίτερα για το Χαϊδάρι, αν ο κ. Κυριακόπουλος έδινε το καταφανέστατο πέναλτυ στο 81΄που έγινε στο Ρούπι. Τα τελευταία λεπτά κύλησαν βασανιστικά για τους “κυανέρυθρους” που κλείστηκαν για να διαφυλλάξουν το 0-1, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά, χωρίς όμως να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίχτες του Α.Ο.Χ. να πανηγυρίζουν σαν τρελλοί την πολύ μεγάλη αυτή επιτυχία, την ίδια στιγμή που στην εξέδρα είχε στηθεί τρελλό πανηγύρι από τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους.

Μέτρια ήταν η διαιτησία των κ.κ. Κυριακόπουλου, Σαμοΐλη και Φωτόπουλου.

Η τελευταία αγωνιστική τώρα κόντρα στο Θρίαμβο Αθηνών, αποκτά χαρακτήρα φιέστας, καθώς όλο το Χαϊδάρι θα βρεθεί στο γήπεδο για να αποθεώσει τους πρωταθλητές, λίγο πριν ξεκινήσει η ψυχοφθόρα διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική, κόντρα σε Εθνικό Πειραιά, Πανερυθραϊκό και Μοσχάτο ή Οδηγήτρια Πειραιά.

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Ταράτσας, Τσούκης, Σουμελίδης, Χριστούλης (62’ Μπατής), Ρούπι, Κακαράκης (68’ Καρώνας), Κοτσολάκος (87’ Δημητρακόπουλος).

247press.com.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply