Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι-Περιστέρι 1-0

Published

on

Το καλύτερο… δώρο στον Άγιο Ιερόθεο έκανε το Χαϊδάρι αφού επικράτησε με 1-0 του Περιστερίου στο ντέρμπι των δυτικών προαστίων, με αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι να στεφθούν πρωταθλητές στον 2ο όμιλο. Οι γηπεδούχοι σε ένα αδιάφορο ματς κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο χάρις σε γκολ του Κοτσολάκου στο 75′ με κεφαλιά αφού πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση που έκανε ο Λιόνης στο πέναλτι που εκτέλεσε ο άσος του Χαϊδαρίου χαρίζοντας την 12η φετινή νίκη στην ομάδα του. Πάντως, στο στρατόπεδο του Περιστερίου βράζουν για τη διαιτησία εστιάζοντας την προσοχή τους σε τρεις φάσεις όπου οι άνθρωποι του Ομίλου θεωρούν ότι ο ρέφερι θα έπρεπε να έχει καταλογίσει πέναλτι. Η αρχή έγινε στο 20′ , με τους ροσσονέρι να τονίζουν ότι ο Γουβαλάρης δέχτηκε κράτημα εντός περιοχής σε φάουλ του Πλέστη, ενώ η δεύτερη διαμαρτυρία ήρθε στο 27′ όπου οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι ο Μπούζας ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα, Μίχο. Στο 38′ ο διαιτητής του αγώνα υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής με τους φιλοξενούμενους να ωρύονται τονίζοντας ότι η παράβαση έγινε εντός.

Τα παράπονα του Περιστερίου δεν έμειναν εκεί ωστόσο αφού στη φάση του πέναλτι από την οποίο προήλθε το γκολ των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι ο Πολίτης που κέρδισε την παράβαση βρισκόταν σε θεση οφσάιντ.

Όσον αφορά τον αγώνα το ματς ήταν ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να πατούν σε γενικές γραμμές καλύτερα δημιουργώντας φάσεις μπροστά από την εστία του Μίχου.

ΧΑΪΔΑΡΙ (Άγγελος Πυρένης) Μίχος, Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Ζαγκλής, Παππάς (62′ Ρούσα (68′ λ.τρ. Μουρεζίνης), Καρώνας, Καμπέρης, Καλαμπαλίκης, Κοτσολάκος, Τσάνι (46′ Σαλαπάτας)

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Κώστας Αρζένης) Λιόνης, Καζιάνης, Βενέτης (85′ Κρούτι), Μπούσκος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Πλέστης, Λιαγκόζης (69′ Ντα Κόστα), Ψαράκης, Χέλμης, Λειβαδάς (7′ λ.τρ. Μπούζας).