Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι: Σε εξέλιξη ο προγραμματισμός για τη νέα σαιζόν.

Published

on

Σε πλήρη εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός της προσεχούς αγωνιστικής σαιζόν για την ομάδα του Χαϊδαρίου. Το ΔΣ. ακολουθώντας τις εισηγήσεις της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, έχει προχωρήσει ήδη στις πρώτες κινήσεις και ετοιμάζει την ομάδα, ώστε αυτή να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται για τη νέα σαιζόν.

Αναλυτικότερα λοιπόν, όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας, επέστρεψε στον Α.Ο.Χ. μετά από απουσία ενός χρόνου, ο έμπειρος γκολκίπερ Σπύρος Μαχαίρας. Ο Μαχαίρας, που αγωνίστηκε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία στον Ηλυσιακό και συνέβαλε στην άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αναμένεται να ενισχύσει σε μεγάλο βαθμό το νεανικό μας σύνολο. Η διοίκηση επίσης, είναι σε επαφές με τρεις παίχτες (σέντερ μπακ, χαφ και φορ) και μέχρι τις αρχές Αυγούστου αναμένεται να καταλήξει στην απόκτησή τους. Aπό την περυσινή ομάδα αποχώρησαν οι Σπίρο, Κόρδας, Κούνουπας, Ρωμαΐδης, Μεσσίνι, Αγγελόπουλος ( με τους δυο τελευταίους να υπάρχει ακόμα ένα σημείο επαφής), ενώ επανέρχονται ανά στο δυναμικό της ομάδας οι Παπαβασίλης (ήταν δανεικός στον Πήγασο), Κοτσολάκος (επανήλθε πλήρως από το περυσινό χειρουργείο στους χιαστούς) και οι Μπατής και Δημητρακόπουλος που ολοκλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Ρούπι βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο Καρπενήσι, συμμετέχοντας στην προετοιμασία του Λεβαδειακού και όπως όλα δείχνουν η ομάδα της Super League είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του.

 

Η φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει, οι στόχοι είναι πάντα πρωταγωνιστικοί και αυτό το πλάνο θα τηρηθεί και φέτος. Ήδη έχει τακτοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των εκκρεμοτήτων της περυσινής χρονιάς και θέτονται από την αρχή οι βάσεις και οι συμφωνίες για τη φετινή χρονιά. Στη χθεσινή συνεδρίαση έγινε αποδεκτή η παραίτηση του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου κ. Σαραντίδη, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και αντικαταστάθηκε από τον κ. Χατζηδάκη. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι κάρτες διαρκείας της σαιχόν 2013-14, οι οποίες θα κοστίζουν μόνο 50€ και η πώλησή τους αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τα ταμεία του συλλόγου.

 

Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου, υπό τις οδηγίες του κ. Αρζένη, ο οποίος παραμένει στην τεχνική ηγεσία, ενώ ο κ. Καραβίτης παραμένει ο αγωνιστικός διευθυντής της α’ ομάδας. Έχει κλειστεί ήδη συμφωνία με το γυμναστήριο Joe Weider στο Αιγάλεω, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κλειστεί και η συμφωνία με την εταιρία που θα προμηθεύσει αθλητικό υλικό την α’ ομάδα.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με τους παλαιμάχους της ομάδας, ενίσχυσε οικονομικά με το ποσό των 1000€ τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιάννη Λέπουρα, ο οποίος αντιμετωπίζει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του. Με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται έμπρακτα το ότι ο Α.Ο. Χαϊδαρίου είναι μια μεγάλη οικογένεια, με κοινωνικό πρόσωπο και ότι όλα τα μέλη της (α’ ομάδα, ακαδημίες, παλαίμαχοι, φίλαθλοι) έχουν ένα ισχυρό και αναλλοίωτο δέσιμο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply