Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι – Τράχωνες 1-2

Published

on

Νίκη με ανατροπή για τους Τράχωνες που επιβλήθηκαν στο Τ. Χαραλαμπίδης του Χαϊδαρίου με 2-1 διατηρώντας έτσι την επαφή με την κορυφή στον βαθμολογικό πινάκα του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Αντίθετα το Χαϊδάρι  δεν καρπώθηκε την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και έμεινα στους 12 βαθμούς και την 11η θεση.

 

Στο 34’ ο Παυλόπουλος,  εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των Τραχώνων  και με υπέροχο  πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του Χρήστου Κιούρκου.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Τσακίρης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή  έφερε την ισορροπία στο ματς ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 76’ ο Δημογιάννης μετά από πάσα του Βουρλούμη στην πλάτη της άμυνας το γηπεδούχων σημείωσε το νικητήριο τέρμα της ομάδας του Γιώργου Παπακωστούλη(1-2)

Οι Χαϊδαριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις όταν η κεφαλιά του Παυλόπουλου βρήκε το δοκάρι της εστίας του Παπαδόπουλου και έφυγε άουτ.

Χαϊδάρι (Χρήστος Κιούρκος): Mίχος, Πλουμάτος, Γαβαλάς, Τσώνης, Τζωρτζάτος, Βλάχος, Αντωνόπουλος (55′ Κατσούλας), Καμπέρης, Παυλόπουλος, Μουρεζίνης, Περλέσι (74′ Γιαννακόπουλος)

Τράχωνες (Γιώργος Παπακωστούλης): Παπαδόπουλος, Σπανουδάκης (89′ Τρουπάκης), Λεόπουλος (91′ Βάσιλας), Κριτίδης, Κορκολής, Τσακίρης, Παπατζήμας, Κολοβός (85′ Αυγέρης), Γιαννόπουλος (28′ λ.τρ. Δημάκης), Δημογιάννης, Βουρλούμης