Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδάρι: Ως εδώ λοιπόν κύριοι της ΕΠΣΑ – Απαιτούμε ισονομία..

Published

on

Με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Χαϊδαρίου διαμαρτύρεται για σειρά διαιτητικών λαθών εις βάρος του συλλόγου  και στέλνει το μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Αναλυτικά αναφέρει:

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Α.Ο. Χαϊδαρίου

Τρίτη, 09 Οκτώβριος 2012 13:30

Ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου είναι ένας σύλλογος με 75χρονη ιστορία, με πολυετή παρουσία στα εθνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα, ενώ έχει αναδείξει διαχρονικά πληθώρα άσων, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί στο υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο, τόσο στη χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό. Δυστυχώς, για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν, τα τελευταία δυο χρόνια η ομάδα μας έφτασε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α., μια διοργάνωση την οποία σέβεται και τιμά.

 

Από την περασμένη αγωνιστική χρονιά, γίναμε μάρτυρες πρωτόγνωρων καταστάσεων και υποστήκαμε τις συνέπειες διαιτητικών αποφάσεων, που υπό άλλες συνθήκες και σε άλλα πρωταθλήματα δε θα γίνονταν επ’ ουδενί αποδεκτές. Παρόλα αυτά, επειδή (εσφαλμένα από ότι αποδεικνύεται) θεωρούσαμε ότι ένα μέγεθος σαν το Χαϊδάρι δεν μπορεί να διαμαρτύρεται για διαιτητικές αποφάσεις στα αθηναϊκά πρωταθλήματα, υπομείναμε αδιαμαρτύρητα μια σειρά από κάκιστες διαιτησίες πέρυσι. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι η ομάδα μας είχε να αγωνιστεί 25 χρόνια σε τοπικό επίπεδο.

 

Δυστυχώς, η φετινή χρονιά ξεκίνησε με την ομάδα μας να «εισπράττει» από την 1η αγωνιστική μια τουλάχιστον περίεργη αντιμετώπιση στον αγωνιστικό χώρο από τους διατητές της Αθήνας. Την 1η αγωνιστική με αντίπαλο το Καματερό, και οι δυο βοηθοί προβλημάτισαν όλους μας με τις «επιλεκτικές» υποδείξεις τους. Τη 2η αγωνιστική με αντίπαλο τον Άρη Πετρούπολης, ακυρώθηκαν δυο (2) γκολ της ομάδας μας χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα κανείς το λόγο, ενώ την 3η αγωνιστική κόντρα στο Χολαργό, ο διαιτητής «ανακάλυψε» στο 85’ εις βάρος μας πέναλτυ, κάνοντας όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο να αναρωτιώνται για το τι σφύριξε.

 

Ως εδώ λοιπόν! Η μέχρι σήμερα σιωπή μας, η αποδοχή του ανθρώπινου λάθους και το φίλαθλο πνεύμα που έχουμε στο Χαϊδάρι σαν φιλοσοφία για τον αθλητισμό, φαίνεται ότι εκλαμβάνεται από κάποιους σαν αδυναμία. Καθιστούμε λοιπόν ξεκάθαρο ότι: Δεν θα ανεχθούμε σε καμία περίπτωση στο μέλλον διαιτησίες σαν τις προαναφερθείσες. Μετά από 25 χρόνια, αγωνιζόμαστε και πάλι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, σεβόμενοι τα αντίπαλα σωματεία, τη διοργανώτρια αρχή και τους αθηναίους διατητές. Απαιτούμε όμως, ισονομία, δικαιοσύνη και σεβασμό στην ιστορία και το μέγεθος του Α.Ο. Χαϊδαρίου. Ελπίζουμε να έγινε κατανοητό το μήνυμα της ανακοίνωσής μας και να μην αναγκαστούμε στο μέλλον από εξωαγωνιστικούς παράγοντες να επανέλθουμε στο ίδιο θέμα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply