Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χαϊδαρι-Ηλιούπολη 2-1

Published

on

Εδώ και περίπου δυο μήνες αγνοεί την ήττα ο ΑΟ Χαϊδαρίου ο οποίος μετά από μια αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της αξιόμαχης Ηλιούπολης. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Λαϊβερά πήρε αυτό που ήθελε από την αναμέτρηση , εκμεταλλευόμενο στο έπακρο την ήττα του Περιστερίου από τον Ιάσονα, και πλέον βρίσκεται στην 2η θέση με 39 βαθμούς. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι, που δεν άξιζαν την ήττα, παρέμειναν για πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, γεγονός που έχει σαν αποτέλεσμα, ο Ήλιος να έχει έρθει σε δύσκολη βαθμολογική θέση αφού βρίσκεται στην 10η θέση μαζί με την Διάνα έχοντας 21 βαθμούς.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Γεμιστό που βγήκε τρεις φορές απέναντι από τον Μίχο, όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Τελικά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής άνοιξε το σκορ στο 48′. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με δυο στατικές φάσεις χάρις σε γκολ των Ροκάκη στο 62′ και Σαλαπάτα στο 69′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Στα τελευταία λεπτά , η Ηλιούπολη πίεσε και έφτασε κοντά στο γκολ όμως ο Μίχος πραγματοποίησε λίγο πριν τις καθυστερήσεις την επέμβαση του αγώνα σε σουτ του Συμεωνίδη.

ΧΑΙΔΑΡΙ (Βαγγέλης Λαϊβεράς) Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Κασάπης, Αρβανίτης, Ροκάκης (88′ Χρυσαφίδης) Μουρεζίνης (59′ Ζαγκλής), Νούλας, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος, Καλαμπαλίκης (74′ Νικολάου).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Τικταπανίδης, Θάνος, Συμεωνίδης, Τερλελής, Σιδερόπουλος, Σκούρας, Ζουμπουνέλης, Μελετιάδης (83′ Ντα Κόστα), Γεμιστός (78′ Μίτροβιτς), Γάγγος, Ορφανός.