Connect with us

stoplekto

Χειρουργήθηκε ο Στ. Παπαδόπουλος του ΑΟ Καραβά

Published

on

Από το γραφείο τύπου του ΑΟ Καραβά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Μια δύσκολη μέρα ήταν η χθεσινή μιας και ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μας Παπαδόπουλος Σταύρος υποβλήθηκε σε χειρουργείο σε μια σοβαρή επέμβαση στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν ύστερα από τραυματισμό στο γόνατο.
Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε οτι ακόμα και σε τέτοιες στιγμές αυτό που χρειάζεσαι είναι να έχεις τους καταλληλότερους και εξειδικευμένους επαγγελματίες να σε προσέξουν.Εμείς νοιώθουμε τυχεροί αλλα και ευγνώμονες που έχουμε στο πλάι μας έναν απο τους κορυφαίους ορθοπεδικούς χειρουργούς της χώρας τον κο Καραχάλιο Γρηγόρη Διευθυντή της Ορθοπαιδικής- Αρθροσκοπικής χειρουργικής και αθλητικών κακώσεων στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν .Στα έμπειρα χέρια του νοιώθουμε ασφαλής για τα παιδιά μας και είναι πολύ σημαντικό για εμάς,τα ους αθλητές μας αλλά και για τις οικογένειες τους. Οφείλουμε λοιπόν ως Διοίκηση να εκφράσουμε δημόσια την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο του αλλά και στον συνεργάτη του στο ιατρείο Τζήμα Γιάννη για την στήριξη τους. Ο Σταύρος σήμερα θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα του δοθεί από έμπειρους συνεργάτες.
Τέλος όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να προσφερθούν αν δεν έχεις επίσης και την κατάλληλη υποστήριξη απο εξειδικευμένους συνεργάτες όπως ο ασφαλιστικός σύμβουλος της METLIFE κος Στεφίκος Νάσος που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν στο πλάι μας συμβουλεύοντας, καθοδηγώντας και συντονίζοντας όλες τις διαδικασίες.
Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε επίσης για την υποστήριξη του μα πάνω απο όλα και για την ανθρώπινη παρουσία του κοντά στον ποδοσφαιριστή μας και την οικογένεια του.
Με αυτούς τους συνεργάτες ναι, κάνεις άνετα πρωταθλητισμό στον στίβο της ζωής εκεί που το κάθε τρόπαιο δεν έχει καμμία αξία μπροστά στην αξία της υγείας ενός ανθρώπου.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply