Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός-Αγία Παρασκευή 1-1:Εχασε την ευκαιρία και τώρα τρέχει

Published

on

 

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από δυνατές μονομαχίες και νεύρα η Αγία Παρασκευή έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τον Χολαργό παρότι προηγήθηκε στο σκορ  και έχασε έδαφος για την κατάκτηση της κορυφής.

Έτσι η Σάντα έχει πλέον 7 βαθμούς και ο Χολαργός 2.

Στο πρωτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριοζοι και έχασαν δυο πολυ σημαντικές ευκαιρίες με τον Κοντογιάννη και τον Σκούμα στο 1ο και στο 2ο λεπτό αντίστοιχα. Στην συνέχεια η Αγία Παρασκευή ισορρόπησε το παιχνίδι, κατάφερε να παρει την κατοχή και προειδοποίησε στο 15′ με τον Κραψίτη ο οποίος δεν μπόρεσε να πλασάρει τον τερματοφύλακα Μολφέση. Ότι δεν κατάφερε τότε ο ίδιος παίχτης, το πραγματοποίησε στο 37′ όταν εκμεταλλεύτηκε την εκπληκτική προσπάθεια του Ψαραδέλη και με ψύχραιμο πλασε έκανε το 0-1 μέσα σε πανδαιμόνιο από τους φίλους της “Σάντα” που είχαν κατακλύσει το γήπεδο του Χολαργού. Στα υπόλοιπα λεπτά δεν υπήρξε κάποια σημαντική προσπάθεια και από τις δύο ομάδες και έτσι το 45λεπτό έληξε με το ισχνό προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικό προσανατολισμό, οι μεν γηπεδούχοι να πιέσουν από την αρχή, οι δε φιλοξενούμενοι να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και να σκοράρουν μέσα από αντεπιθέσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στο κέντρο, κατάσταση που ήταν προς όφελος της Αγίας Παρασκευής. Όλα άλλαξαν όμως, στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου με τις αλλαγές η ομάδα του Χολαργού έγινε πιο επικίνδυνη και κατάφερε εν τέλει να σκοράρει στο 90′ να κάνει το 1-1 με όμορφη προσπάθεια του Σκούμα. Κατα την διάρκεια των πανηγυρισμών αποβλήθηκε και ο Χατζής ο οποίος άνοιξε διάλογο με την κερκίδα της Αγίας Παρασκευής. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε τίποτα και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν τον δεύτερο τους βαθμό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και τους φιλοξενούμενους με κατεβασμένα τα κεφάλια να απορούν πως έχασαν την πολύτιμη νίκη μέσα από τα χέρια τους.

Διαιτήτευσαν οι Μπαϊράκταρης με βοηθούς τους Τσολακίδη και Μητράκο

ΧΟΛΑΡΓΌΣ:Μολφέσης, Ντόβας (77′ Τριάντης), Τσαγκάρης, Τσίρος, Μιχελής, Μπαλαχτσής (46′ Μυλωνάς), Κοντογιάννης, Ζαχαρόπουλος, Χατζής, Τσιαντής (46 Καρράς), Σκούμας.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ:Καταχανάκης, Κόλλιας, Φειδαίος, Χατζίου, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης, Φάρκωνας (53′ Πατερίτσας), Γαλανόπουλος, Κουλούρης (53′ Μπόλης), Ψαραδέλης (84′ Λαζόπουλος), Κραψίτης.

Του Μιχάλη Παπαστεφάνου