Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός-Μικρασιατικός 4-1

Published

on

Φωτιές πετούσε ο Χολαργός στην αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό όπου και επικράτησε με 4-1 για την 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας τους 35 βαθμούς και την 4η θέση. Από την άλλη, οι νεοφώτιστοι δεν βρήκαν σε καλή ημέρα παραμένοντας στους 30 βαθμούς και μια θέση πιο κάτω από το Χολαργό. Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκαν οι Σπυρόπουλος και Κετσετσόγλου αφού με δυο προσωπικά γκολ συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη για την ομάδα των βορείων προαστίων. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για τη φάση του 18′ θεωρώντας ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή σε σουτ του Πετρίτση.

Στο 15′ ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0, με τον Κετσετζόγλου σο 29′ να κάνει δυο τα τέρματα της ομάδας του. Στο 56′ ο Σπυρόπουλος πάλι με κεφαλιά έγραψε το 3-0, με τον Βουτυρά στο 63′ να μειώνει σε 3-1 με φοβερό βολ πλανέ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Αντώνης Κολοβός είδε το φάουλ που εκτέλεσε να καταλήγει στο δοκάρι, με τον Κραψίτη στο 72′ και στο 79′ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες να βάλει στο ματς την ομάδα του. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Κετσετσόγλου.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Καμαλατιανός, Ψάλλας (90′ Αναστασόπουλος) Κατσαρός (81′ Ρίζος), Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Τασιούδης (71′ Καρράς), Καζάκος Α., Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμμένος, Τζαβίδας.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Δωριάδης, Φραγκής, Βουτυράς, Μεσσίνι, Κουλίρα, Κολοβός Η., Κραψίτης, Παούρης (46′ Κετσές), Πετρίτσης (59′ Καρατζάς), Κολοβός Α., Γκίνης (46′ Νταντής).