Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός: Να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτόν τον Γολγοθά

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Χολαργού εξέφρασε τις ευχές της για το νέο έτος.

Αναλυτικά…

<< Αγαπητοί φίλοι και φίλες…

Το 2020 είναι ένα έτος που θα χαραχθεί στη μνήμη όλων μας. Η χρονιά αυτή έθεσε θεμελιωδώς υπό αμφισβήτηση εδραιωμένες βεβαιότητες σχετικά με το τι είναι ασφαλές και υγιές σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Οι αλλαγές και οι προκλήσεις που επέφερε η πανδημία COVID-19 στην καθημερινότητα μας ήταν τόσες πολλές που ήταν αδύνατον να τις προβλέψουμε στις αρχές του έτους. Η πανδημία αυτή έχει αλλάξει τον κόσμο όλο, πλήττοντας βαθύτατα τον παγκόσμιο αθλητισμό, οι αγώνες λέχουν σταματήσει, οι προπονήσεις έχουν διακοπεί, οι αθλητές καλούνται να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση δίχως μέσα και οι μικροί μας φίλοι σταμάτησαν να διασκεδάζουν μέσα στα γήπεδα.

Ευελπιστούμε να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτόν τον Γολγοθά και με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών να επιστρέψουμε σύντομα στα γήπεδα. Μην ξεχνάμε πως ο αθλητισμός δημιουργεί υγιή τρόπο ζωής, σωστή διατροφή, αποχή από τις καταχρήσεις, πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχηθούμε σε όλα τα μέλη της ομάδας, στους μικρούς φίλους των ακαδημιών μας μας, στους συνεργάτες μας, στους φιλάθλους και σε όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους χαρούμενες γιορτές με υγεία και ένα καλύτερο 2021! Ας δούμε τον περιορισμό που μας επιβάλλουν ως μια ευκαιρία να εκτιμήσουμε όλα εκείνα που θεωρούσαμε δεδομένα, όπως μια αγκαλιά, κάτι τόσο μικρό αλλά και τόσο δυνατό.

Τέλος, ευχόμαστε περαστικά στον φίλο και προπονητή των ακαδημιών μας Σωτήρη. Καλή αντάμωση και γρήγορα κοντά μας. >>