Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός-Περιστέρι 4-1

Published

on

Την παραμονή στην κατηγορία εξασφάλισε ο Χολαργός που επικράτησε με 4-1 του Όμιλου Περιστερίου. Στο 36′ ο Λύρας έκανε το 1-0, με τον Καζάκο στο 63 μα πλασε να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Στο 68′ ο Πλεμμένος έκανε το 3-0, με τον Κρεμμύδα στο 71′ να μειώνει σε 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 74′ ο Σπυρόπουλος με κεφαλιά.

Όσον αφορά τη τύχη του Περιστερίου, θα χρειαστεί να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική και να μην κερδίσει η Διάνα Ηλιούπολης για να πάει εκείνο στο μπαράζ. Αντίθετα, εφόσον το Καματερό χάσει και ο Όμιλος κερδίσει, τότε οι δυο ομάδες, δηλαδή το Περιστέρι και το Καματερό θα αναμετρηθούν μεταξύ τους προκειμένου να γίνει γνωστό ποιος από τους δυο θα πάει στο μπαράζ, με δεδομένο ότι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις τα σκορ έληξαν με 1-1.

Διαιτητές: Χ. Καλογερόπουλος, Ακρίβος-Α. Φωτόπουλος

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Τάπρατζης): Σκαλαίος, Χρόνης, Κατσαρός, Καταϊβάτης, Σπυρόπουλος, Αναστασίου (46′ Ντζαβίδας), Καρράς (62′ Πλεμμένος), Τζέλη, Λυράς, Ξηντάρας (86′ Καλαντζής), Καζάκος

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λευτέρης Αλεξάκης): Λιώνης, Ιατρούδης, Μουτζούρης, Κωνσταντόπουλος, Γουβαλάρης, Παπαευθυμίου, Οκσίσογλου, Πλέστης (78′ Ακριτίδης), Χέλμης, Λειβαδάς (60′ Γ. Λιαγκόζης), Μπούζας (46′ Κρεμμύδας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply