Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός-Φωστήρας Ηλιούπολης 1-0

Published

on

Στην 2η θέση του 2ου ομίλου στην Α’ ΕΠΣΑ πέρασε ο Χολαργός που επικράτησε με 1-0 του Φωστήρα Ηλιούπολης και έφτασε τους 41 βαθμούς. Οι ‘κυανόλευκοι’ κατάφεραν να ξεκλειδώσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων οι οποίοι ωστόσο έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτητική τριάδα. Συγκεκριμένα, οι Ηλιουπολίτες θεωρούν ότι δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι στο Χολαργό το οποίο έκρινε και τον αγώνα (χέρι του Χρήστου) ενώ υποστηρίζουν ότι στην αρχή της φάσης δεν δόθηκε οφσάιντ. Παράλληλα, οι φιλοξενούμενοι είχαν δημιουργήσει ευκαιρίες πριν γίνει το 1-0 με τους Σπυρόπουλο, Λεπτάκη, Ασωνίτη και Φάρος, όπως επίσης και ο Χολαργός που απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 75′ ο Πλεμμένος με πέναλτι. Η ήττα αυτή διατήρησε τον Φωστήρα στην 5η θέση με 33 βαθμούς όσους δηλαδή έχει και ο Μικρασιατικός.

*** Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Φωστήρα μετά από 2,5 μήνες αφού εδώ και δέκα αγωνιστικές παρέμενε αήττητος.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Ταμπραντζής) Καλαματιανός, Ψάλλας (55′ Λυράς), Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Στεργιάκος, Τασιούδης (70′ Ρίζος), Καζάκος Α., Τζέλη, Κετσετζόγλου, Πλεμένος Π., Ντζαβίδας.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλέας) Μωραίτης, Χρήστου (80′ Παπαδημόπουλος), Σάχου, Φαρμάκης, Μπαρδάκης, Μηλλιαράκης, Λεπτάκης, Τσικριτέας (70′ Βουλτσίδης), Φάρος, Ασωνίτης Ν., Σπυρόπουλος.