Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χολαργός – Χαϊδάρι 2-2

Published

on

Συγκλονιστικό ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Χολαργό και τα Χαϊδάρι, με τα δύο σωματεία να αναδεικνύονται ισόπαλα 2-2. Όλη η δράση εκτυλίχθηκε στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα, με τον Σπύρου να κάνει την αρχή και να ανοίγει το σκορ στο 60′ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Όμως, η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα με αντεπίθεση διαρκείας έκανε την μεγάλη ανατροπή και έφτασε στο 2-1, έπειτα από την κεφαλιά του Σπυρόπουλου στο 70′ και το πέναλτι του Σγάντζου στο 80′. Το Χαϊδάρι όμως δεν είχε πει την τελευταία του. λέξη και τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Χολαργού, αφού ο Χριστούλης στο 86′, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στο 70′, έγραψε το τελικό 2-2. Διαιτητές ήταν οι Περράκης, Γιανουγλίδης και Νικολαδός.

 

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Ξάνθος, Λυράς(57′ Σοκόλ), Χάλος, Σπυρόπουλος, Ταράτσας, Αναστασόπουλος(46′ Ψάλας), Μαντζάνας, Τζέλι, Ξηντάρας, Σγαντζός, Βλασερός(86′ Λαχανάς)

 

ΧΑΪΔΑΡΙ: Κούνουπας, Σουμελίδης, Κακαράκης(63′ Πλιακοστάμος), Μεσίνι, Μπατής, Πολίτης, Παναγιωτακόπουλος(80′ Αγγελόπουλος), Ρούσα(70′ Χριστούλης), Κοντογουλίδης, Σπύρου, Πανούσης

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply