Connect with us

slideshow

Σιγή ιχθύος η ΕΠΣΑ για τα επεισόδια

Καμία ανακοίνωση καταδίκης των επεισοδίων.

Published

on

Τουλάχιστον χοντρόπετσος, μπορεί να χαρακτηριστεί απο φιλάθλους  ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ, Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος φαίνεται ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν πήρε χαμπάρι τα μαχαιρώματα στον αγώνα Πεύκης- Περαμαϊκού.

Η Ποδοσφαιρική Ένωση Αθηνών, όπου ανήκει η Πεύκη, και προσωπικά ο πρόεδρος της, δεν μπήκαν στον κόπο να βγάλουν μια ανακοίνωση καταδίκης των επεισοδίων στο γήπεδο της Πεύκης που είχε σαν αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν άνθρωποι και να πλημμυρίσει ο αγωνιστικός χώρος απο αίματα.

Σε αντίθεση με την Αθήνα, η ΕΠΣΠ – όπου ανήκει ο Περαμαϊκός- εξέδωσε ανακοίνωση καταδίκης των θλιβερών επεισοδίων ενώ και ο πρόεδρος της, Στέλιος Μπρατσόλης προέβει σε δήλωση με την οποία συμπαρίστανται στα θύματα και καταδίκασε τα φαινόμενα βίας.

Η ποδοσφαιρική ένωση της Αθήνας, σφύριξε αδιάφορα σαν να μην συνέβη απολύτως τίποτα, σαν να μην υπήρξε δράση «κουκουλοφόρων», σαν να μην μαχαιρώθηκαν άνθρωποι, σαν να μην πήραν φωτιά πεύκα. Η απόλυτη σιωπη απο πλευράς ΕΠΣΑ, έχει προβληματίσει πολλούς παράγοντες του αθηναϊκού ποδοσφαίρου που αναρωτιόντουσαν μήπως η στάση αυτή εκληφθεί από κάποιους ότι δεν προκαλεί ανάχωμα στην  σπορά που ρίχνουν κάποιοι στο χωράφι της βίας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply