Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

‘Χ’ ορταστική ισοπαλία για Άφοβο και Αττικό

Published

on

Χορταστική ισοπαλία στην Πετρούπολη για τους Άφοβο και Αττικό στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ψυχωμένοι και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο πρώτο μισάωρο, αλλά οι ‘κυανόλευκοι’ επέστρεψαν και κυνήγησαν το τρίποντο στο τέλος. Στο 30′ συνδυάστηκαν άψογα Σιάννη-Κοτούλιας-Κανέλλος και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ στο 35′ ο ίδιος συνδυασμός έβγαλε σε θέση βολής τον Κοτούλια που δεν λάθεψε για το 2-0. Το συγκεκριμένο γκολ υποχρέωσε σε διαμαρτυρίες τους γηπεδούχους, καθώς θεωρούν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή του άουτ πριν την τελική πάσα. Παρόλα αυτά, αντέδρασαν άμεσα και στο 42′ μείωσαν με όμορφη, μακρινή, εκτέλεση φάουλ του Καρτσωνάκη. Περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες πάλεψαν για την νίκη και ο Αττικός έδειχνε να αντέχει. Όμως, στο 80′ ο Τσιπάς κέρδισε πέναλτι από τον Κανελλόπουλο ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Ο διαιτητής Μπαϊρακτάρης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και πάλι ο Καρτσωνάκης σκόραρε για το τελικό 2-2. Στα υπόλοιπα λεπτά πίεσε το συγκρότημα από τα Σεπόλια, το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο σύλλογοι πήραν τον πρώτο τους βαθμό. Τρομερά παράπονα οι ‘πράσινοι’ από τον ρέφερι της συνάντησης.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Χρυσάφης Χ., Στάμος Β.

Άφοβος (Χρήστος Φίλης): Σταυριανουδάκης, Μήτσος (46′ Τζωρτζάτος Θ.), Χελιώτης, Ξούρας Γ., Ζώτος, Σαλίτα (75′ Τζωρτζάτος Β.), Καργιώτης, Τσιπάς, Κωστάλας, Ηλιόπουλος (60′ Ξούρας Β.), Καρτσωνάκης.

Αττικός (Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυργιάς, Κουγιουμιτζάκης, Καπαγιάρογλου (72′ Λαπαρδάς), Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Ασλανίδης (82′ Καπαρδέλης), Σιάννη, Μπούζας (46′ Ντζέλιας), Μαμαντού Μπα, Κανέλλος, Κοτούλιας.