Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χορταστική ισοπαλία στο Ατλας Κυψέλης- Θύελλα Περιστερίου (2-2)

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό ματς με συγκλονιστικό φινάλε, Ατλας Κυψέλης και Θύελλα Περιστερίου ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Ο Άτλας έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο, ενώ η Θύελλα έχει απόσταση 5 βαθμών από το Μαρούσι και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 10′ όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Ταφίλ Κατιάι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λάτση που απέκρουσε.

 

Στο 60′ ο Κολοβός έκανε το 0-1 για την Θύελλα, με τον Άτλαντα να απαντάει και με τον Σινομάτι στο 78′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 88′ ο Ταφίλ Κατιάι  πήρε το αίμα του πίσω για το χαμένο πέναλτι και έκανε το 1-2, αλλά το θρίλερ δεν είχε τελειώσει. Στο 90+3′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Σινομάτι. Ο Παλαιολόγος απέκρουσε, αλλά ο Καβαλιέρης στην επαναφορά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΈΛΗΣ: Λάτσης, Λιβάνιος, Τσιτσόπουλος, Κοσμίδης, Νάση Β., Θεόδοτος (73′ Καίνιχ), Τελάι, Τσαλαβούτας (73′ Ιβάνοφ), Σινομάτι, Καβαλιέρης, Νάση Σ. (54′ Ζίκα).

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ: Παλαιολόγος, Πρεβαζιανός (85′ Δήμου), Κουμεντάκος, Ζαρναβέλης, Καραμπίκας, Μεχμέτι (46′ Κολοβός), Κατιάι Φ. (90′ Θεοδωρακόπουλος), Καλαντζί, Κατιαι Τ., Καπίρης (41′ Ορούτση), Στοτσένι (46′ Αντωνόπουλος).