Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χορταστική ισοπαλία στο Βριλήσσια-Νεοπεντελικός 2-2

Published

on

Σε ένα ματς που όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν χωρίς βαθμολογική σημασία, Βριλήσσια και Νεοπεντελικός ήρθαν ισόπαλοι με 2-2.

Ετσι τα Βριλήσσια με 43 βαθμούς τερμάτισαν στην 3η θέση, ενώ ο Νεοπεντελικός με 28 βαθμούς τερμάτισε 9ος και παρέμεινε στην κατηγορία.

Στο 4′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Λυμπούση, και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19′ με τον Μπεκιάρη να κάνει το 0-1. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, και ο Τσιούμας στο 21′ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 64′ ο Νεοπεντελικός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Λυμπούσης δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ίδιος παίχτης στο 68′ πήρε το αίμα του πίσω κάνοντας το 1-2, αλλά τα Βριλήσσια απάντησαν και πάλι άμεσα, κάνοντας στο 69′ με κεφαλιά του Ρούσση το τελικό 2-2.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ : Σεϊμένης, Καρατζαφέρης (57′ Καραΐσκος), Χρήστου, Τομάρας, Γκρέκος, Δημητρέλος (74′ Μακρυπίδης), Παπαδόπουλος, Ρούσσης, Α. Κυριακόπουλος (74′ Φωτούχος), Τσιούμας (46′ Νικόλα), Π. Κυριακόπουλος (57′ Τσιώκας)

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Κουτρομάνος, Γκιγκοκάι, Μπεκιάρης, Στάππας, Πολυδωρόπουλος, Παππάς (21′ λ.τρ. Μαρουλίδης), Κούκουρας (71′ Κουφάκης), Βλάχος (88′ Καραγιάννης), Ορτόλλα (71′ Σαρβανίδης), Ψύλλος, Λυμπούσης.