Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χορταστική ισοπαλία στο Κεραυνός Πετρούπολης- Παγκράτι (2-2)

Published

on

Σε ένα εξαιρετικό ματς όπου όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο, Κεραυνός Πετρούπολης και Παγκράτι ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι τερμάτισαν στην πρώτη θέση με 62 βαθμούς και κατέκτησαν τον τίτλο και την άνοδο στην Β’ΕΠΣΑ, ενώ οι γηπεδούχοι με 43 βαθμούς τερμάτισαν 3οι, με την σεζόν να είναι σίγουρα επιτυχημένη για αυτούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κεραυνός πριν την έναρξη του αγώνα βράβευσε την ομάδα του Παγκρατίου για την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο, σε μια πολύ όμορφη κίνηση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και αφού στο 5′ ο Νάνος με κεφαλιά έκανε το 0-1, στο 11′ με αυτογκόλ του Δασκαλάκη έγινε το 0-2. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και αρχικά στο 23′ μείωσαν σε 1-2, ενώ στο 42′ ο Ταουζής ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΚΕΡΑΥΝΌΣ ΠΕΤΡΟΎΠΟΛΗΣ: Αλλάς, Τασιαδάμης, Μητράκος, Κωστόπουλος, Δασκαλάκης (59′ Κόλλιας), Κυριάκος, Μπακάλης (70′ Κατηφόρης), Τσαούσης (82′ Παρασκευούδης), Ψύλλας, Γκουτσούλας, Περαμερίτης.

ΠΑΓΚΡΆΤΙ: Κελαϊδίτης, Μερετσόλιας Κ. (46′ Σταθερόπουλος), Κωνσταντινίδης, Λάζαρης (73′ Μηνόπουλος), Τσιάβος (46′ Σακαλής), Αδάμης, Μερετσόλιας Δ., Νάνος (46′ Μακρογκίκας), Κοκκινασίδης, Νεζίρι, Θεοχαρόπουλος.