Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χορταστική ισοπαλία (2-2) στο Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Published

on

Σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες είχαν την πρωτοβουλία από ένα ημίχρονο, Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Ετσι οι γηπεδούχοι με 11 βαθμούς είναι στην 5η θέση, ενώ η Ελπίδα με 7 βαθμούς είναι στην 8η θέση.

Στο 18′ η Θύελλα είχε δοκάρι με τον Καλλιοντζάκη, αλλά 20′ ο Γεωργακόπουλος με πέναλτι έκανε το 0-1. Ο ίδιος παίχτης στο 30′ έκανε το 0-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 2ο η Θύελλα ανέβασε την απόδοση της, και στο 70′ με πέναλτι του Μινάι μείωσε σε 1-2. Στο 72′ οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Γιαννακόπουλο, αλλά στο 75′ ο ίδιος παίχτης πήρε το αίμα του πίσω και έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ανδρέας Μαντζούνης): Καβακλής, Πατρίκιος Γ. (46’ Γιαννακόπουλος), Μινάι, Σκλαβενίτης, Μπαρδώσας, Ταχιράι, Μπάρδης (46’ Ηρακλέους), Στάθης (60’ Πατρίκιος Ε.), Δελαπόρτας (55’ Τσαουρδάς), Αναστασίου (80’ Δημητρίου), Καλλιοντζάκης

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Θανάσης Βάλσαμος): Κυρίου, Στεργίου, Καλκάνης (88’ Βαρβαρίγος), Παπαπαναγιώτου, Ντέντια, Δούκας, Μαρκουλής (55’ Παρασκευόπουλος), Αθανασοόπουλος, Αδαμόπουλος, Πάσχος (55’ Τσοπανάκος), Γεωργακόπουλος.