Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χορταστική νίκη οι Αγιοι Ανάργυροι, 3-2 το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Σε ένα ανοιχτό ματς όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερο ποδόσφαιρο και πρόσφεραν καλό θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν, οι Αγιοι Ανάργυροι επικράτησαν με 3-2 επί του Παλαιού Φαλήρου και επέστρεψαν στις νίκες.

Εφτασαν έτσι τους 26 βαθμούς και είναι στην 5η θέση μαζί με τον Αγιο Θωμά, ενώ το Παλαιό Φάληρο έμεινε στους 18 και είναι στην 8η θέση.

Στο 7′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ όταν ο Καναβέτας εκτέλεσε κόρνερ και ο Φεντόροβ με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 17′ όταν ο Πετανάι με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-1. Στο 22′ ο Κωνσταντινίδης ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ το Π.Φάληρο κάνοντας το 1-2, αλλά στο 28′ ο Κωσταδήμας με δυνατό σουτ ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2, μόλις δύο λεπτά μετά την είσοδο του. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 84′ ο Πετανάι με σουτ, πετυχαίνοντας το 2ο προσωπικό του γκολ.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Παππάς, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Παπουλίδης (59′ Χαραλάμπου), Γενίδογαν, Γεωργαμλής (79′ Χριστοδούλου), Κατσίβελας, Αρβανιτάκης, Δεσποτόπουλος (79′ Δενελάβας), Πετανάι, Φωτόπουλος (26′ λ.τρ. Κωσταδήμας).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Καταχανάκης, Μπούρσαλης, Γαβαλάς (77′ Λιόνης), Γρίβας (46′ Τσάμης), Τριανταφυλλίδης, Μπένα, Κωνσταντινιδης, Μακρυγιάννης,Βάιας (42′ λ.τρ. Ανδρέου) (64′ Σκόρδος), Καναβέτας, Φεντόροβ.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΑΧΑΚΗΣ