Connect with us

stoplekto

Χορταστικό και επεισοδιακό 2-2 ανάμεσα σε Τερψιθέα και Πετράλωνα

Published

on

Πέραν των σοβαρών γεγονότων και τα διαιτητικά λάθη που στιγμάτισαν την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τερψιθέα και Πετράλωνα, οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε ένα χορταστικό 2-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο και έβαλαν δύσκολα στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα χρειαστούν, πλέον, συνδυασμό αποτελεσμάτων για να βρεθούν στα μπαράζ ανόδου. Συγκεκριμένα, αριθμούν 58 βαθμούς στην τέταρτη θέση, η Άμιλλα έχει 60 και η Δάφνη 61. Από την άλλη πλευρά, δέκατοι και χαλαροί οι ‘κυανόλευκοι’ έχοντας 38 πόντους.

Το σκορ άνοιξε στο 12′ ο Ψωμάς με απευθείας εκτέλεση φάουλ που κόντραρε και στο τείχος εξουδετερώνοντας τον Συρίγο. Στο 29′ η τύχη απέδειξε, ξανά, ότι έχει εγκαταλείψει το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη, καθώς ο Λάππας στη προσπάθεια του να διώξει πέτυχε με αυτογκόλ το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τζανετάκης σημάδεψε με φάουλ το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο κομμάτι, η είσοδος του Δήμου άλλαξε τα δεδομένα, αφού ο νεαρός άσος με δύο τέρματα στο 68′ και το 72′ ισοφάρισε σε 2-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Μάλιστα, στο 74′ ο Σταύρου παραλίγο να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή, αλλά το μακρινό σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ελ-Μεκάβι.

Διαιτητές: Μπακογιάννης Α., Φωτόπουλος Α., Τζάκος Ε.

Τερψιθέα (Νίκος Μπαδήμας): Ελ-Μεκάβι, Τραγαζίκης, Τζανετάκης, Λεβετσοβίτης, Σπανός, Μυλωνάς, Γουρζουλίδης (61′ Κοτζαμάνης), Τσακλάνος, Σκουμπουρδής (89′ Αντωνόπουλος), Ψωμάς, Γιαννόπουλος (70′ Κουλουρίδης).

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος, Κοντής, Μουντράκης (46′ Γεωργακόπουλος), Μακρυγιάννης (58′ Δήμου), Παπαδάκης, Λάππας, Σταύρου, Μουρίκης, Μαρτέκας, Κυφωνίδης, Αγγελακόπουλος (71′ Μάρος).

Photo: Sportifico.gr