Connect with us

stoplekto

Χορταστικό παιχνίδι στο Περιστέρι

Published

on

Χορταστικό παιχνίδι έγινε στον Ήφαιστο όπου η τοπική Ένωση και ο Άγιαξ Ταύρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια και ωραίο ποδόσφαιρο στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του υποβιβασμένου συλλόγου από το Περιστέρι ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ταύρου βρίσκεται πλέον πέμπτη έχοντας 46 πόντους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μοντεσάντος είχε δοκάρι στο 30′ σε εκτέλεση πέναλτι και ο Μαρούλης άνοιξε πρώτος το σκορ για τους γηπεδούχους στο 40′. Στο δεύτερο μέρος και στο 55′ ο Αναγνωστόπουλος σημάδεψε λάθος εστία για το 1-1 ενώ στο 70′ ο Τάσης σούταρε στο δοκάρι. Εφτά λεπτά αργότερα ο Αρβανιτάκης πέτυχε την ολική ανατροπή για τους φιλοξενούμενους με πέναλτι αλλά ο Μηνάς Μπόλαρης ισοφάρισε εκ νέου στο 80′ για το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Αθανασίου, Τζάκος, Βαξαβανέλλης.

Ένωση: Κοΐνης, Νταλαγιώργος, Γκούβας, Μπόλαρης Χ. (56′ Θώμος), Αναγνώστου, Λιαγκόζης (75′ Μπόλαρης Μ.), Ζαχαρόπουλος, Τάσης, Μαρούλης, Παλάτσιος, Αναγνωστόπουλος.

Άγιαξ: Κολέζι, Σπάρος (46′ Λέκκας), Δήμας, Μπίζι, Κανδέλης, Καρυώτης (46′ Μυρώνης), Ζωγράφος, Αράμπης (67′ Σκόρδος), Αρβανιτάκης, Ζώτος, Μοντεσάντος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply