Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

“Χορταστικό” 0-0 μεταξύ Αμπελακιακού και Ικάρου Καλλιθέας

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ και ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ έμειναν τελικά στο 0-0… Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός, υπήρξαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο 5λεπτο έχασαν τρεις φανταστικές ευκαιρίες με τον Παπαϊσιδώρου στο 2′, τον Παντελίδη στο 4′ και τον Ζότο στο 5′ όταν το σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Ηλιάδης! Στο 12′ χάθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν ο Καλελά βγήκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα Καρνέση, αλλά ο τελευταίος τον σταμάτησε. Καλές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε ακόμα στο 25′ με τον Χαλούλο και στο 34′ με τον Ζότο για τον ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟ, ενώ για τον ΙΚΑΡΟ έφτασαν κοντά στο γκολ στο 38′ ο Λιμήτσιος, στο 40′ ο Καλελά και στο 42′ ο Τρικαμηνάς… Το Β’ ημίχρονο ήταν επίσης εξαιρετικό. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την κόπωση των ποδοσφαιριστών του ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΥ που κατέβηκαν με ελάχιστες εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο αφού υπήρχαν αρκετοί απόντες. Στο 52′ ο Καλελά έχασε πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει, ενώ στο 56′ ο Παντελίδης νικήθηκε από τον Ηλιάδη στην μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο Β’ ημίχρονο. Στο 80′ είχαμε την αποβολή του Ζότο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, και ήταν πλήγμα αυτό γιατί οι γηπεδούχοι όχι μόνο έμειναν με παίκτη λιγότερο, αλλά έχασαν και το κύπελλο ήθους αφού ήταν η πρώτη αποβολή την φετινή χρονιά! Το τελευταίο 10λεπτο ο ΙΚΑΡΟΣ πίεσε ασφυκτικά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα έμεινε στο 0-0, ίσως το καλύτερο ματς χωρίς γκολ που είδαμε φέτος στην Α’ κατηγορία… Τον αγώνα διαιτήτευσε η Χαρά Βογιατζιδάκη με βοηθούς τον Στέφανο Αντωνόπουλο και την Στέλλα Γκάρα, ενώ παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Νίκος Γεράκης…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (Χρήστος Τάσσης): Καρνέσης, Ζότο, Ρεσβάνης, Χαλούλος, Μπούτσης, Σγούρδας (18′ λόγω τραυμ. Πασάϊ), Ραπατζίκος, Παπαϊσιδώρου, Παντελίδης, Σαρηγιάννης, Σελμανάϊ.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛ. (Κώστας Παπουτσής): Ηλιάδης, Μαγουλάς Π., Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας (55′ λόγω τραυμ. Μαγουλάς Χ., 70′ λόγω τραυμ. Τριμήτσης Κ.), Λιμήτσιος, Τρικαμηνάς (55′ Τσαρούχας), Γραίος, Θεοδοσίου, Καλελά (80′ Σεϊτανίδης).