Connect with us

Γ Εθνική

Χρήσιμα συμπεράσματα για Φυντάνη

Νέο φιλικό με Ψαχνά ο Βύζας.

Published

on

Καμία σημασία δεν έδωσε ο Ηλίας Φυντάνης στο αποτέλεσμα του φιλικού του Βύζα με την Προοδευτική κρατώντας την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών του.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε: «Έγινε ένα παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων. Ο αγώνας είχε καλό επίπεδο. Είχαμε σχεδιάσει να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως και έγινε. Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία, είμαι ευχαριστημένος, σε γενικές γραμμές, από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας.Σιγά-σιγά η ομάδα βελτιώνεται.Θέλουμε ακόμα πολύ δουλειά. Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι>>.

***Στο μάτς με την ομάδα της Προοδευτικής δεν αγωνίστηκαν οι Κοτταράς,Ηλιόπουλος. Ο Ολισαντέμπε θα μείνει εκτός για 15 ημέρες λόγω προβλήματος με το πόδι του.

***Τον αγώνα παρακολούθησαν και δύο παλιοί γνώριμοι προπονητές που εργάστηκαν στα Μέγαρα.Πρόκειται για τους Σούλη Παπαδόπουλο(Πιερικό),και Πέτρο Δημητρίου(Εθνικό Αστέρα).

***Σε συζητήσεις βρίσκονται με τον Βύζα οι ποδοσφαιριστές Μανώλης Ψωμάς καθώς και με την μορφή δανεισμού ο Εμμάνουελ Οκουε.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΑΧΝΑ

Νέο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει το Σάββατο στα Μέγαρα ο Βύζας. Θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Ψαχνών. Το μάτς θα ξεκινήσει στις 16:30.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply