Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Χρήσιμες οδηγίες από τον ΑΟ Πειραιά για την έναρξη προπονήσεων

Published

on

Ο ΑΟ Πειραιάς επιστρέφει με την έναρξη του καλοκαιριού στην κανονικότητα και για αυτό δημοσίευσε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες οδηγιών για τους παίκτες της, ώστε να μπορέσουν σταδιακά να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

“Καλησπέρα σε όλους, ελπίζουμε να είστε όλοι καλά. Με σημερινή της ανακοίνωση η ΓΓΑ, μας ενημερώνει για τις προϋποθέσεις που θα λάβουν χώρα από αύριο Δευτέρα 1/6 σχετικά με την αθλητική δραστηριότητα.
Τα σημεία που μας αφορούν άμεσα είναι τα εξής :

➡️ Σε αθλητές κάτω των 13 ετών χωρίς δελτίο αθλητικής ιδιότητας σε Σωματείο, επιτρέπεται η πρόσβαση στην αθλητική εγκατάσταση με την εγγραφή από τον συνοδό των στοιχείων του αθλούμενου στον Κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων που διατηρεί η εγκατάσταση, για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.
➡️ Οι αθλητές άνω των 13 ετών με δελτίο αθλητικής ιδιότητας σε Σωματείο, συμπληρώνουν το ιατρικό ιστορικό και προσκομίζουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού.

⚽️ Το έντυπο του ιατρικού ιστορικού μπορείτε να βρείτε εδώ: https://gga.gov.gr/images/entypo_proagonistikou.docx
⚽️ Το έντυπο της ιατρικής βεβαίωσης μπορείτε να βρείτε εδώ:
https://gga.gov.gr/…/%CE%99%CE%91%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9A%C…
⚽️ Σε κάθε εγκατάσταση υπάρχει μία είσοδος και έξοδος στην οποία καταγράφονται οι εισερχόμενοι και εξερχόμενοι με τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα ιχνηλάτησης τυχόν κρούσματος COVID-19 από τον ΕΟΔΥ. Tο έντυπο του καταλόγου εισερχομένων/εξερχομένων στην αθλητική εγκατάσταση υπάρχει εδώ: https://gga.gov.gr/…/katalogos_eiserxomenon_ekserxomenon.pdf

Η Ακαδημία του ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ, σεβόμενη και λειτουργώντας πάντα βάσει των οδηγιών της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ για την εφαρμογή όσων θα ισχύουν από αύριο Δευτέρα 1/6, θα ήθελε να σας ενημερώσει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες επαναλειτουργίας των προπονήσεων των τμημάτων μας.
Εντός των ημερών θα ειδοποιηθείτε για την λειτουργία της Ακαδημίας μας.

https://gga.gov.gr/gr…/deltia-tupou/3013-2020-05-31-13-23-30 “.