Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χρήστος Βλάχος: Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό…

Published

on

Μια από τις ομάδες που ξεχωρίζουν με τον τρόπο παιχνιδιού τους είναι ο Απόλλωνας Χαλανδρίου.

Ο άνθρωπος που είναι από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της ομάδας τα τελευταία χρόνια είναι ο Χρήστος Βλάχος. Ο προπονητής της ομάδας μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε..

<< Φέτος έχουμε κάνει μια καινούρια εντελώς ομάδα(από τον Γενάρη έχουν φύγει 11 στο σύνολο παίχτες) και βασιστήκαμε σε παιδιά κυρίως από την ακαδημία μας και 2 3 προσθήκες που γίνανε.

Σαν νέα ομάδα η εικόνα που έχουμε βγάλει είναι πολύ ενθαρρυντική, καλύτερη και από ότι περιμέναμε σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που διανύσαμε! Σαν βαθμολογική συγκομιδή επίσης είμαστε καλά παρά τους 7 βαθμούς που θα δεί κάποιος, καθώς στις 7 αγωνιστικές έχουμε παίξει με τις πιθανές ομάδες που θα είναι στην 1η πεντάδα ( Σούρμενα, Περιστέρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Ηλυσιακό).

Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες βρισκόμαστε σε μια δύσκολη κατάσταση, και πρωτόγνωρη για όλους μας, αλλά πρέπει να ακούσουμε τους ειδικούς όποια κι αν είναι η άποψη μας, γιατί δεν είμαστε ειδικοί πάνω σε αυτό το κομμάτι ώστε να έχουμε γνώση (διαβάζοντας η βλέποντας 5 6 βίντεο ή άρθρα). Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό της ζωής, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ενωμένοι να γυρίσουμε υγιείς όσο το δυνατόν πιο σύντομα πίσω στην κανονικότητα, και νικητές σε αυτήν την πολύ δύσκολη μάχη που δίνει όλος ο κόσμος, και ψυχικά και οικονομικά κάθε μέρα! Να σκεφτόμαστε θετικά, να προσπαθήσουμε όσο το δυνατόν να είμαστε δημιουργικοί αυτόν τον δύσκολο καιρό, να μείνουμε ενωμένοι και θα πανε όλα καλά και να ευχαριστηθούμε αυτό που τόσο αγαπάμε! >>