Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χρήστος Γκαβζίδης: “Με κάνει να νιώθω σημαντικός ο Ολυμπιακός Λιοσίων”

Published

on

Τα τελευταία χρόνια στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού Λιοσίων αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή.
Έχοντας ηγετικά χαρακτηριστικά και βοηθώντας τα μέγιστα στο επιθετικό παιχνίδι των “ερυθρόλευκων” ο Χρήστος Γκαβζίδης δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες των τελευταίων ετών για τον ιστορικό σύλλογο.
Φέτος ο ίδιος θα επιδιώξει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει το στόχο της με τον ίδιο να αναφέρεται μέσω συνέντευξης στη νέα σεζον.
Αναλυτικά, τα οσα τόνισε
-Πως αισθάνεσαι που για ακόμη μια χρονιά θα αποτελέσεις μέλος στην προσπάθεια που θα κάνει ο Ολυμπιακός Λιοσίων;
Νιώθω πολύ χαρούμενος και ταυτόχρονα τιμή που ακόμα μια χρονιά θα προσπαθήσω να βοηθήσω τον σύλλογο όπως νομίζω πως έκανα και τα τρία προηγούμενα χρόνια.
-Γιατί παρέμεινες στο σύλλογο;
Η αλήθεια είναι ότι πριν έρθω στην ομάδα δεν περίμενα ούτε εγώ ο ίδιος ότι θα παραμείνω σε αυτό τον σύλλογο τόσα χρόνια. Απ’ την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ οικία με την διοίκηση, με τον κόσμο και πολύ περισσότερο με τους συμπαίκτες μου. Είναι ένας σύλλογος που μου προσφέρει και με κάνει να νιώθω σημαντικό μέλος της.
-Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;
Σε προσωπικό επίπεδο θέλω πρώτα απ’ολα να παραμείνει αυτό το οικογενειακό κλήμα που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια να έχουμε την στήριξη του κόσμου και φυσικά αυτό που θέλει κάθε μεσοεπιθετικος να πετύχω όσα περισσότερα γκολ και να δώσω όσες περισσότερες ασσιστ γίνεται για να βοηθήσω και γω την ομάδα.
-Τι θα πρέπει να περιμένουμε από το σύλλογο τη νέα σεζον;
Δεν μας επιτρέπει η ιστορία του συλλόγου και κόσμος της να κάνουμε τίποτα λιγότερο από το να δίνουμε σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων μας.. Οπότε όπως καταλαβαινετε δεν μπορεί να μπει ταβάνι στις φιλοδοξίες μας και στις απαιτήσεις του κόσμου.
-Ποιες ομάδες χρίζεις φαβορί για τον τίτλο;
Χωρίς να θέλω να φανώ υπερόπτης και να προσβάλλω κάποια ομάδα η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έδινα αρκετή προσοχή για την κινητικότητα που εχουν οι υπόλοιπες ομάδες γιατί όταν νιώθω σίγουρος για την δική μου ομάδα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.. Από κει και πέρα εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικο πρωτάθλημα να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές την υγεία μας και ο καλύτερος να στεφθεί πρωταθλητής.