Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χρήστος Δαβής: Θα υπάρχει ποδόσφαιρο όσο υπάρχουν οι τελευταίοι ρομαντικοί…

Published

on

Τον απολογισμό της σεζόν που πέρασε έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό ο προπονητής της Πέρα Κλουμπ Χρήστος Δαβής.

Αναλυτικά…

Κλείνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ολοκληρώθηκε άλλη μια υπέροχη χρονιά με την αγαπημένη μας Πέρα Κλουμπ . Μια χρονιά που κληθηκαμε να τα βγάλουμε εις πέρας μέσα από δυσκολίες . Χωρίς φυσική έδρα και με μόνιμες υποσχέσεις , κάνοντας προπονήσεις στα μεγάλα τμήματα μόνο υπό το φως του ήλιου διότι το γήπεδο της ΕΠΟ δεν έχει προβολείς . Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο κ. Παυλόπουλο Θεόδωρο που με εμπιστεύθηκε στην ακαδημία (5η χρονιά) και στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τίμησε να κρατήσω το τιμόνι της αντρικής ομάδας στηρίζοντας σε μεγάλο βαθμό νεαρά παιδιά από την ακαδημία (απολογισμός 3 νίκες 2 ισοπαλίες 0 ήττες) .

Θα υπάρχει ποδόσφαιρο όσο υπάρχουν οι τελευταίοι ρομαντικοι που δεν έχουν σκοπό το κέρδος αλλά το κάνουν ανιδιοτελως όπως ο πρόεδρος Παυλόπουλος Θοδωρής μέλη του συμβουλίου που προσφέρει ο καθένας ότι μπορεί όπως Παυλόπουλος Γιώργος & Θανάσης, Μπάρκας Γιώργος, Ποριώτης Αντώνης και κάποιοι γονείς που βοηθούν σε οτιδήποτε χρειαστεί (από οικονομικό μέχρι μετακινήσεις και όποια άλλη βοήθεια ) . Η σημαία του συλλόγου μένει ψηλά όσο την κρατάνε τέτοιοι άνθρωποι. Ελπίζουμε τη νέα χρονιά να δυναμώσουμε περισσότερο .
Η ΠΕΡΑ Κλουμπ είναι οικογένεια μας
100 χρόνια ιστορίας