Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χρήστος Κόρρας – Για εννέα μήνες θα είμαι μακρυά από το γήπεδο…

Published

on

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της Διάνα Ηλιούπολης  προχώρησε ο Χρήστος Κόρρας, καθώς απεφάσισε να μην πάρει θέση στο επόμενο πρωτάθλημα κάτω από τα δοκάρια της ομάδας αλλά να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Διαβάστε τι είπε :

ΘΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΜΑΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ 

Ο Χρήστος Κόρρας, το δικό μας παιδί (4 ετών βρέθηκε στην Ακαδημία της Διάνα), πήρε την απόφαση σε ηλικία 23 ετών να υπηρετήσει την πατρίδα και να φυλάξει τα σύνορα 

Δυστυχώς δεν θα είναι κάτω από τα δοκάρια μας. Δυσαναπλήρωτο το κενό του

 «Δύσκολη αλλά επιβαλλόμενη απόφαση. Για εννέα μήνες θα είμαι μακρυά από το γήπεδο, με την ελπίδα ότι θα γυρίσω υγιής, δυνατός και με πολύ δουλειά και προπόνηση θα συνεχίσω να υπηρετώ το όνειρο ζωής μου»

«Η Διάνα είχε μια πετυχημένη χρονιά πέρσι με την κατάληψη της 2ης θέσης. Εξαιρετική ήταν η δουλειά του Γιώργου Τσαμόπουλου, των παικτών και της διοίκησης που είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί»

 «Στην νέα χρονιά η Διάνα θα παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο προγραμματισμός και οι κινήσεις της διοίκησης το μαρτυρούν. Όλα θα πάνε καλά»

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον προπονητή και τον προπονητή τερματοφυλάκων Στέλιο Φαλούτσο που ήταν πάντα στο πλευρό μου. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον πρώην τερματοφύλακα της Διάνα, τον Αντώνη Μενούνο, που με στήριξε όταν ακόμη ήμουν αμούστακο παιδί, σε ηλικία 15 ετών»