Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χρήστος Λέφας: Δεν είμαι αισιόδοξος…

Published

on

Τη δική του άποψη για το θέμα των ημερών, την πανδημία δηλαδή και τις συνέπειες της για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε ο πρόεδρος της ΑΕ Μεταμόρφωσης Χρήστος Λέφας, μιλώντας στο Plekto.gr.

Αναλυτικά…

<< Κατόπιν των κυβερνητικών αποφάσεων στα πλαίσια αποφυγής εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία της δημόσιας υγείας αναστέλλονται όλες οι προπονήσεις και οι αγώνες τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο κατηγοριών για 1 μήνα τουλάχιστον.
Η πανδημία μια πρωτόγνωρη κατάσταση τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο έχει τρομερές συνέπειες όχι μόνο στην υγεία μας αλλά και στην οικονομία μας γενικότερα. Δυστυχώς δεν γίνεται να είμαι αισιόδοξος. Η κατάσταση είναι δύσκολη και είναι λογικό και επόμενο πως το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν θα αποτελέσει “εξαίρεση στον κανόνα”, αφού θα πληγεί και αυτό και από οικονομικής άποψης.
Επίσης, πλήττονται σωματικά και ψυχικά χιλιάδες άνθρωποι που έχουν ως τρόπο ζωής το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στο διάστημα αυτό προγραμματίζουμε διαδικτυακές εκπομπές και τηλεδιασκέψεις τόσο σε επίπεδο υποδομών όσο και σε επίπεδο της α ομάδας με τα εργαλεία που μας παρέχει η τεχνολογία στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.
Εύχομαι υγεία, να προσέχουμε τους εαυτούς μας και καλή επάνοδο στις αθλητικές δραστηριότητες. >>