Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χρήστος Λώλος: “Θα επιστρέψω πιο δυνατός”

Published

on

Ήταν ο μεγάλος άτυχος της φετινής προετοιμασίας της Διάνα Ηλιούπολης.

Ο Χρήστος Λώλος είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Γιώργου Τσαμόπουλου παρ’ όλα αυτά, ο σοβαρός τραυματισμός του στο φιλικό με την Κηφισιά, του στερεί τη δυνατότητα να προσφέρει τις υπηρεσίες του έως περίπου τα Χριστούγεννα.

Ο ίδιος μίλησε για τον τραυματισμό του στέλνοντας μήνυμα ότι θα επιστρέψει δυνατός, ευχαριστώοντας τον προπονητή του Άρη Βούλας, Τάσο Τασιόπουλο και τον γενικό αρχηγό Στέλιο Τσαλδάρη για το ενδιαφέρον, αφού, στο άκουσμα της είδησης επικοινώνησαν μαζί του.

Το σχόλιο του

“Ήταν μια άτυχη στιγμή και δυστυχώς όπως έγινε δεν μπόρεσα να το αποφύγω. Είναι δύσκολος τραυματισμός αλλά οτι έγινε έγινε και τώρα κοιτάω το πως θα επανέλθω πιο δυνατός για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θελω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσους μου συμπαραστέκονται και μου στέλνουν μηνύματα και στην διοίκηση της Διανα και τους συμπαίκτες μου που ήταν από την αρχή κοντά μου αλλά ιδιαίτερα στον Γενικό αρχηγό του Άρης Βουλας κ. Στελιο Τσαλδάρη και τον προπονητή του Άρη κ.Τασο Τασιόπουλο οι οποίοι όταν το έμαθαν με πήραν κατευθείαν τηλέφωνο και αυτό τους τιμάει ιδιαίτερα σαν ανθρώπους. Και στη διοίκηση της Διανα και τους συμπαίκτες μου που ήταν από την αρχή κοντά μου”