Connect with us

stoplekto

Χρήστος Μελανιφίδης: “Σάρωσε όλες τις πρωτιές ο ΑΣ Κωφών”

Published

on

Στα 32 του χρόνια ιστορίας, ο ΑΣ Κωφών βιώνει φέτος όσες χαρές δεν γεύτηκε μαζεμένες επί σχεδόν 3 δεκαετίες. Μια ομάδα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που από την ίδρυσή της αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της κοινωνίας μας, που αντιμετωπίζει τις δικές του δυσκολίες. Και που πολλές φορές τα προηγούμενα χρόνια ο σύλλογος δεν είχε το σεβασμό που του αναλογούσε. Με τον ερχομό του Θανάση Καψή όμως στην προεδρία της διοίκησης όλα αυτά άλλαξαν. Και ο ΑΣ Κωφών κατάφερε τελικά να μας…”κουφάνει” όλους. Πέρσι η χρονιά χαρακτηρίστηκε από πολλούς άδικη, καθώς ο σύλλογος δεν κατάφερε στα πλέι οφ, να υπερασπιστεί την πρωτιά του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και να χάσει στις λεπτομέρειες πρωτάθλημα και άνοδο. Όμως όλα για κάποιο λόγο γίνονται.
Το σωματείο φέτος όχι μόνο πανηγύρισε την πρώτη του άνοδο στην ιστορία στη Β’ Κατηγορία, αλλά έκανε και το απίστευτο. 22 νίκες σε 22 αγώνες. Κάτι που καμία άλλη ομάδα από εκείνες που στο παρελθόν πλήγωναν βαριά τον ΑΣ Κωφών έχει πετύχει. Όπως και πολλές άλλες πρωτιές φέτος που έχει ο ΑΣ Κωφών.

Για αυτή λοιπόν τη μεγάλη επιτυχία μίλησε αποκλειστικά stoplekto.gr ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Μελανιφίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μας είπε: 

“Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και για αυτό αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά όλους τους ποδοσφαιριστές μου, που με ανεχτήκανε. Κάποιοι μπορεί να με είχαν τελειωμένο από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας και ότι δεν θα προλάβαινα να…”κάνω παρέλαση” και να αντέξω την πίεση και ένα ρόστερ αρκετά απαιτητικό. Όμως τους διαψεύσαμε όλους και κατάφερα να πάρω από όλα τα παιδιά το 100%, χωρίς να χαλάσει ποτέ το κλίμα και να κλείσουμε τη χρονιά, όπως την ξεκινήσαμε. Σα μια μεγάλη οικογένεια. Πετύχαμε πολλά. Τον αρχικό μας στόχο που ήταν το πρωτάθλημα και η άνοδος. Στη συνέχεια ήρθαν και τα υπόλοιπα. Πετύχαμε κάτι που ταυτόχρονα καμιά άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν. Πρωτάθλημα, άνοδο, καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, φυσικά το απόλυτο 22 νίκες σε 2 παιχνίδια, αλλά το μεγαλύτερο παράσημο για μένα, είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν χωρίς να δεχθούμε ούτε μία κόκκινη κάρτα. Για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, είναι το σπουδαιότερο. Επίσης, είχαμε την καλύτερη πορεία που έκανε ποτέ ο σύλλογος στο θεσμό του Κυπέλλου, αφού φτάσαμε μέχρι τον τρίτο γύρο, αποκλείοντας ομάδες μεγαλύτερης Κατηγορίας όπως ο ΑΟΑΔ και ο Αργοναύτης, ενώ αποκλειστήκαμε από τον φιναλίστ Αίαντα Σαλαμίνας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ΔΣ του συλλόγου, αλλά και στον Πρόεδρο Θανάση Καψή, που ήταν ο κινητήριος μοχλός όλο αυτή τη χρονιά. Επίσης ευχαριστώ πολύ τον γυμναστή τερματοφυλάκων Πέτρο Ρουστέμη, που είχαμε μια άψογη συνεργασία. Αλλά επίσης και εκείνους που χορήγησαν αυτή την προσπάθεια, το φυσικοθεραπευτήριο Back2Helath του Παναγιώτη Γκιόκα, τα αδέλφια Δημήτρη και Βαγγέλη Μπούκη(ανταλλακτικά αυτοκινήτων) και το “Ψητοπωλείο η Αυλή”.

Τέλος, αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα και την άνοδο στην οικογένειά μου, που ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου”.

 

Advertisement