Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Χρήστος Παπακωνσταντίνου | Φαντάζει σαν όνειρο ο σημερινός Μανδραϊκός

Published

on

Η Δήλωση του Προέδρου του Μανδραϊκού Χρήστου Παπακωνσταντίνου μετά την κατάκτηση και του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ από τον σύλλογο.

Όντως ήταν το όνειρό μας πριν 4 χρόνια όταν ξεκινάγαμε την αναγέννησή του. Και σήμερα αξιωθήκαμε να ζούμε το όνειρο του ποδοσφαιρικού νταμπλούχου Μανδραϊκού αλλά και ολόκληρου του πολυαθλητικού πλέον Ομίλου μας. Θέλω να συγχαρώ όλους τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο και κυρίως για την εκπληκτική μπάλα που έπαιξαν.

Ειδικότερα θέλω να συγχαρώ τον προπονητή μας κ. Τζουμερκιώτη, ενός νέου ικανότατου ανθρώπου που είμαι σίγουρος ότι θα πάει πολύ ψηλά και θα διαπρέψει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Πίσω από αυτή την επιτυχία υπάρχουν και εκείνοι οι υποστηρικτές που με την βοήθειά τους και τις χορηγίες τους, συνετέλεσαν τα μέγιστα. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους από την καρδιά μου. Τον Δήμο μας, τον Δήμαρχο κ Δρίκο και τους συνεργάτες του που αμέσως αγκάλιασαν την ομάδα και στάθηκαν αρωγοί μας.

Τον βασικό χορηγό μας, την εταιρεία F&H και τον εκπρόσωπό της κ. Βουγιατζή για την πολύτιμη οικονομική υποστήριξή τους. Στα δύσκολα χρόνια που ξαναγεννιόταν αυτή η ομάδα με σχέδιο και μεράκι, με υπομονή και επιμονή, υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες που έβαλαν πλάτη και που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ.

Είναι όλοι οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές που ήρθαν στα δύσκολα στην ομάδα. Είναι δυο δικοί μας άνθρωποι, ο κόουτς Γιώργος Σωτήρχος και ο κ. Γιάννης Καλούδας που έδωσαν την ψυχή τους σε αυτή την προσπάθεια.

Είναι η κ. Μαρία Μπούκα που μας έδωσε τεράστια ώθηση οικονομική και οργανωτική. Μαζί βάλαμε τα θεμέλια για το σημερινό θρίαμβο και όλοι μας θα έχουμε πάντα τεράστια ευγνωμοσύνη για τη συμβολή τους.

Μπορεί να είμαστε σήμερα ανάμεσα στη λάμψη των πανηγυρισμών αλλά δεν θα ισχυριστώ ότι δεν έγιναν και λάθη. Πιστεύω πως όποιος αγωνίζεται είναι φυσιολογικό να έχει και αστοχίες. Το ζήτημα πάντα είναι να τα διορθώνεις και προχωράς. Δεν είμαστε «παράγοντες», δεν είμαστε «επαγγελματίες» στον αθλητισμό. Είμαστε εθελοντές, είμαστε ερασιτέχνες, είμαστε γονείς των αθλητών μας, είμαστε ρομαντικοί στον αθλητισμό. Κι έτσι θα συνεχίσουμε όλοι μας, όσο είμαστε στην Διοίκηση του ιστορικού Μανδραϊκού. Αυτή είναι και η μοναδική απάντηση στους απειροέλαχιστους που προσπάθησαν στο παρασκήνιο να μας βλάψουν. Όπως κάναμε πάντα έτσι και στο μέλλον θα απαντάμε με το έργο μας. Πάμε τώρα γερά για την ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!