Connect with us

stoplekto

Χρήστος Πρίτσας: Να αποτελέσουμε μια νέα πρόταση για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, στην Καισαριανή η έδρα μας…

Published

on

Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ φιλοξενήθηκε ο διοικητικός ηγέτης της Κηφισιάς, που πανηγυρίζει την άνοδο από τη Super League 2 στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Ο Χρήστος Πρίτσας δήλωσε ανακουφισμένος με την έκβαση της σεζόν, υπογραμμίζοντας πως κομβικό ρόλο έπαιξε η στοχοπροσήλωση που υπήρξε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, δίνοντας παράλληλα το στίγμα του για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Για το γηπεδικό, η τοποθέτηση του ήταν ξεκάθαρη. Αφού δήλωσε πως η εικόνα στο Ζηρίνειο ήταν εντυπωσιακή στο τελευταίο ματς με την Καλαμάτα, τόνισε πως η νέα σεζόν θα βρει την Κηφισιά στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής. «Έχουμε κάνει πολλούς φίλους εκεί, μας αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή η περιοχή και νιώθουμε το γήπεδο σαν σπίτι μας» ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως οι βελτιωτικές εργασίες ενόψει Super League έχουν ήδη ξεκινήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο κ. Πρίτσας αποκάλυψε πως επίκειται συνάντηση με τον Γιώργο Πετράκη την Δευτέρα, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ώστε να αποφασίσουν αν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά στη Super League.

Από εκεί και πέρα, μιλώντας γενικά για τον στόχο της Κηφισιάς στη Super League, είπε πως θα ήθελε να έχει μία ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως να φέρει κάτι διαφορετικό και να αποτελέσει όπως χαρακτηρικά τόνισε «μια νέα πρόταση» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επεσήμανε πως η ομάδα των βορείων προαστείων έχει ήδη κερδίσει αρκετούς νέους φιλάθλους και πλέον στα «σαλόνια» θα μπορεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο με το «διαφορετικό» που θέλει να φέρει μαζί της στην πρώτη κατηγορία.

ΑΠΟΔΟΣΗ: Mikriliga.com