Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Χριστοφιλέας: «Να επιστρέψουμε όλοι και υγιείς στο γήπεδο!»

Published

on

Τον απολογισμό για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου έκανε ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας. Ο προπονητής μας στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παλληνιακός θα μπορούσε να έχει παραπάνω βαθμούς, αλλά σημείωσε ότι η ομάδα του ουσιαστικά έκανε νέα αρχή και οι συνθήκες ήταν αρκετά πιεστικές λόγω της μεγάλης αποχής από το πρώτο κύμα του κορονοϊού.
Αναλυτικά η δήλωση του Παναγιώτη Χριστοφιλέα:
«Βάσει της απόδοσης και της συνολικής εικόνας μας στον πρώτο γύρο θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει παραπάνω πόντους. Βέβαια, αυτή τη στιγμή έχουμε αυτούς τους βαθμούς, είτε από θέμα τύχης, είτε από θέμα ημέρας του αντιπάλου μιας και δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο πρώτος γύρος ήταν αναγνωστικός και όλες οι ομάδες θεωρώ ότι ήταν κουμπωμένες μετά την πρώτη μεγάλη αποχή λόγω του κορονοϊού.
Εμείς κάναμε νέα αρχή σαν ομάδα, δουλεύοντας πάνω σε ένα πλάνο να παίξουμε σύγχρονο και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω ότι υπήρχε μεγάλος βαθμός δυσκολίας σε αυτό που ζητούσα από τους παίκτες μου, όμως αυτοί κατάφεραν να ανταποκριθούν σε μεγάλο ποσοστό παρά τις πιεστικές και απαιτητικές προπονήσεις. Το ευτύχημα είναι ότι κατάφεραν να ανταποκριθούν, αλλά το δυστύχημα είναι ότι τώρα που η ομάδα κατάφερε να ρολάρει και οι παίκτες βρήκαν τα πατήματά τους και εφάρμοσαν σε μεγάλο ποσοστό μέσα στο γήπεδο αυτό που τους ζητούσα ήρθε η νέα διακοπή, κάτι που θα μας αναγκάσει να χάσουμε ξανά τον ρυθμό που βρήκαμε. Σίγουρα η ως τώρα πορεία μας αφήνει θετικό πρόσημο, για όλον τον οργανισμό του Παλληνιακού. Τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες που σε αυτό το διάστημα τα έδωσαν όλα παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας και τώρα θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις στη διακοπή, προκειμένου να διατηρήσουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Με τον συνεργάτη μου Χρήστο Λαζαρίδη θα πρέπει να βρούμε την κατάλληλη φόρμουλα για να επιτευχθεί αυτό. Κλείνοντας εύχομαι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε ΟΛΟΙ και ΥΓΙΕΙΣ στο γήπεδο».