Connect with us

stoplekto

Χριστούγεννα στην κορυφή για τα Πετράλωνα

Published

on

Χριστούγεννα στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ θα κάνουν τα Πετράλωνα που επικράτησαν 2-1 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου στο ‘Σωτήρης Αγγελόπουλος’. Το συγκρότημα του Γαληνού Νικολαΐδη έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και κατάφερε να επικρατήσει επί ενός δυνατού αντιπάλου που χαρακτηρίζεται ως η έκπληξη του ομίλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με δύο αποβολές. Αρχικά στο 25′, ο Καλλιοντζάκης αντίκρισε απευθείας την κόκκινη του διαιτητή Ζαραβίνου επειδή χτύπησε τον Λάππα στο πρόσωπο. Ο τελευταίος ήταν το επόμενο θύμα του έμπειρου ρέφερι και στο 30′ είδε την δεύτερη κίτρινη αποκαθιστώντας την αριθμητική ισορροπία. Η συνέχεια είχε γκολ και στο 43′ ο Μουρίκης τροφοδότησε τον Κρεμμύδα, ο οποίος άνοιξε το σκορ πλασάροντας εύστοχα. Στο 56′ πραγματοποιήθηκε το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παναγιωτάκη κι ενώ πρώτα ο Σκανδαλάκης ανέτρεψε τον Κρεμμύδα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 65′ χάρις την πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι του Καρζή ύστερα από χέρι του Κοντή. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να συγκατοικούν στην κορυφή έχοντας 29 βαθμούς.

Διαιτητές: Ζαραβίνος Α., Σταύρογλου Δ., Τσολακίδης Λ.

Δάφνη (Σπύρος Λουκάς): Σκανδαλάκης, Κακάζης, Λυκουρόπουλος, Τσάγαρης (89′ Τσουκαλάς), Γιουκάκης, Χατζηαντωνίου (58′ Καράτι), Μίχος (48′ Βενάρδος), Καρζής, Καλλιοντζάκης, Ντερβισάι, Ποζίδης.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος, Κοντής, Μακρυγιάννης, Αγγελακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Τσολάνης, Μουρίκης (52′ Σταύρου), Λάππας, Μαρτέκας, Κυφωνίδης (27′ λ.τρ. Παναγιωτάκης), Κρεμμύδας (82′ Παπαδόπουλος).