Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χρυσικός: “Να γίνει το Γουδί και πάλι έδρα”

Published

on

Στον Άγιο Θωμά, απ’ ότι φαίνεται μπαίνουν τα θεμέλια για μια παραγωγική σεζόν, αφού η διοίκηση δείχνει να προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια. Με νέα πρόσωπα να υπάρχουν στο διοικητικό σχήμα, όπως ο Γρηγόρης Χρυσικός, η ομάδα από το Γουδί μόνο με αισιοδοξία θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον.

Ο κ. Χρυσικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη συνέχεια χρονια αφήνοντας το στίγμα του.

-Πως αντιμετωπίζετε τη νέα σεζόν;

Η περσινή χρονιά ήταν “περίεργη” για εμάς μιας και είχαμε υποβιβαστεί από την Α και ειδικά προς το τέλος της χρονιάς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά. Φέτος έχουν μπει κάποια νέα πρόσωπα στην διοίκηση ενώ προσελήφθη και ο Χάρης Σταυρόπουλος για την θέση του προπονητή.

-Τι στόχο έχετε θέσει;

Θα προσπαθήσουμε λοιπόν μέσω της ομοιογένειας και του οικογενειακου κλίματος που πάντα μας χαρακτήριζε σαν ομάδα να δείξουμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να γεμίσουμε πάλι το Γουδί ξανακανοντας το μια δυνατή έδρα.

-Τι θα πρέπει να περιμένουμε φέτος από το σύλλογο;

Από κει και πέρα θα προχωρήσουμε βήμα βήμα και θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Έχουμε εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή όσο και στο ροστερ το οποίο θεωρούμε ότι είναι ενισχυμένο σε σχέση με την περσινή σεζόν.