Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Χρυσούπολη: «Είμαστε στεναχωρημένοι, δεν κέρδισε την Αθηναΐδα ο Φουντάς»

Published

on

Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της Χρυσούπολης μετά την ένσταση που κατέθεσε η Αθηναΐδα για την αντικανονική συμμετοχή του Τάσου Φουντά. Ο 33χρονος άσος είχε αγωνιστεί σε Άφοβο και Άγιο Δημήτριο προτού υπογράψει σους Περιστεριώτες, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής πλέον. Όμως, ο παίκτης μετρά ήδη τρεις συμμετοχές, κάτι που εντόπισε ο σύλλογος της Κυψέλης και έδρασε νόμιμα. Κάπως έτσι, τη χαρά της σπουδαίας Σαββατιάτικης νίκης (1-0) μέσα στην Αλεπότρυπα διαδέχθηκε η απογοήτευση και η αγωνία για την έκβαση της υπόθεσης. Παρ’ όλα αυτά, το θέμα συσπείρωσε τους παίκτες του Βαγγέλη Κότσαλου, οι οποίοι υποσχέθηκαν ότι θα παλέψουν για την αποφυγή του υποβιβασμού «μέχρι τελικής πτώσεως».

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Περιστεριωτών, Αργύρη Φελλά, ο οποίος είχε πολλά να πει επί του θέματος που τάραξε τα… νερά στον Α’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Αρχικά, για το περιστατικό: «Κερδίσαμε δίκαια την Αθηναΐδα μέσα στην Αλεπότρυπα. Ήταν μια τεράστια νίκη που θα βοηθούσε να κοιτάξουμε τη συνέχεια πιο άνετα. Μόλις πληροφορηθήκαμε για την ένσταση όλα άλλαξαν. Μιλήσαμε με τον παίκτη και προσπαθήσαμε να δούμε τι πήγε λάθος. Είχε αγωνιστεί κανονικά σε ακόμα τρία παιχνίδια της Χρυσούπολης, όμως κανείς δεν έπραξε σαν την Αθηναΐδα. Δεν είχαμε δόλο, ούτε το κάναμε εσκεμμένα. Δεν βάλαμε μέσα έναν τιμωρημένο ή ένα παιδί χωρίς δελτίο. Στο φινάλε, δεν κέρδισε ο Φουντάς την Αθηναΐδα, αλλά η Χρυσούπολη.»

Για το παρασκήνιο της μεταγραφής: «Ψάχναμε τον Ιανουάριο μερικούς παίκτες για να γεμίσουμε το ρόστερ. Ηρθε και ζήτησε να παίξει σε εμάς. Το ξέραμε το παιδί, είναι και Περιστεριώτης. Ρωτήσαμε φυσικά που είχε παίξει προηγουμένως και μας απάντησε μόνο στον Άγιο Δημήτριο. Αυτή ήταν η δεύτερη μεταγραφή του για φέτος, καθώς άνηκε στον Άφοβο δυο χρόνια. Δεν μας είπε ότι έπαιξε εκεί στην αρχή. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Δεν το έκανε επίτηδες. Φταίμε εμείς, φταίει και ο Τάσος, όμως έπρεπε να μας προειδοποιήσει και η ΕΠΣΑ που έχει την υποχρέωση. Γνωρίζω τον κανονισμό, λέει για τρεις μεταγραφές σε μια σεζόν. Έχουμε όλοι ευθύνες πάνω στο θέμα και γι αυτό στηρίζω το παλικάρι, παρότι θα κινδυνέψουμε.»

Για την επόμενη μέρα στο σύλλογο: «Είμαστε στεναχωρημένοι. Δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη και μάλιστα σε κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Μαζευτήκαμε στη χθεσινή (13/2) προπόνηση, μιλήσαμε και τα παιδιά έστειλαν μήνυμα συσπείρωσης. Θα τα δώσουν όλα ακόμα και αν μας αφαιρεθούν βαθμοί. Πιστεύουν στην παραμονή και το υλικό σαν οικογένεια. Παρά τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε θα παλέψουμε. Είμαστε μεροκαματιάρηδες άνθρωποι στην ομάδα και την πονάμε. Ο,τι έγινε, έγινε και θα προχωρήσουμε παρακάτω. Η Αθηναΐδα έχει το νόμιμο δικαίωμα. Στο παρελθόν κι εγώ είχα την ευκαιρία για ένσταση, όμως δεν το έπραξα. Ολα στο γήπεδο.»