Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χρυσό διπλό ο Πανερυθραϊκός, 1-0 τον Ηφαιστο Περιστερίου

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Πανερυθραϊκός που επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 επί του Ηφαίστου Περιστερίου και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Εφτασε έτσι τους 24 βαθμούς και είναι στην 11η θέση μαζί με Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη και Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, ενώ ο Ηφαιστος είναι 9ος με 27 βαθμούς μαζί με τον ΑΟ Περιστερίου και θα πρέπει να προσέξει πολύ για να μην μπλέξει σε περιπέτειες…

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν, με τους φιλοξενούμενους στο 25′ να κάνουν το 0-1 με τον Απειρανθίτη. Στο 84′ ο Ηφαιστος είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισφαρίσει όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Πάζα νικήθηκε από τον Μολφέση που απέκρουσε.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλέκος Ρίζος): Μπότος, Φουκούλης, Βλάχος, Μπούρσαλης, Λιούκας, Πάζα, Σκούμας, Τρακόσης, Ρέτσος (55′ Κολονέρος), Γονής, Λάγγας (85′ Ράπτης).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου): Μολφέσης, Σουμελίδης, Μπαλής (46′ Βαρκαρώτας), Λώλος, Μουμούρης, Βαλλιάνος (75′ Αραμπαντζής), Λουκάς, Απειρανθίτης, Παπαθανασίου (57′ Αχαρονιάν), Τζώρτζης (90′ Γούλας), Φραγκάκης (46 Πιπέρας).