Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χρυσό τρίποντο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, 2-1 τον Ηφαιστο Περιστερίου

Published

on

Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, που επικράτησε επί του Ηφαίστου Περιστερίου με 2-1.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο και τα κατάφεραν, φτάνοντας τους 13 βαθμούς στην 14η θέση. Αντίθετα ο Ηφαιστος παρουσιάστηκε με πάρα πολλά προβλήματα και με μόλις 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή γνωρίζοντας την ήττα που τον αφήνει στους 18 βαθμούς και στην 9η θέση μαζί με τον Αγιο Δημήτριο.

Στο 34′ ο Τσαγκόγιωργας έκανε το 1-0, με τον Σινάι στο 39′ να κάνει το 2-0. Στο 65′ επικράτησε ένταση, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο Κυριαζής των γηπεδούχων και ο Κλων΄λαρης των φιλοξενούμενων. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 90+4′ με αυτογκόλ ο Γαλάνης.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Πρίφτι, Κυριαζής, Πατρίκιος, Γαλάνης, Νταλάκας, Μπεχράκης , Τσαγκόγιωργας (60’ Δημητρίου), Καντέλης (90’ Δελαπόρτας), Σινάι (90’ Παπανδρέου), Κ. Πατρίκιος, Λαγοπάτης (82’ Πετράκης).

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Μπότος, Σαμαράς, Σταύρου,Λιούκας Φωτιάδης, Κλωνάρης, Πάζα, Γονής, Κέσκος (65’ Σιδέρης), Ιατρού, Λάγγας, Σκούμας.