Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Χρ. Μπαλαφούτης – Η Διάνα έχει μάθει στα δύσκολα

Published

on

Ο  ποδοσφαιριστής Χρήστος Μπαλαφούτης μιλά στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της Διάνα Ηλιούπολης. Αναλυτικά το κείμενο:

Ο Χρήστος Μπαλαφούτης ήταν ένας από τους αρχηγούς του ανδρικού τμήματος της Διάνα Ηλιούπολης στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Ένας έμπειρος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που κοσμεί με την συμπεριφορά του, εντός και εκτός γηπέδου, την φανέλα του συλλόγου αλλά και γενικά την εικόνα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Χρήστος αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και εκφράζεται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Διάνα για την επόμενη ημέρα του συλλόγου αλλά και γενικότερα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, για τις δυσχέρειες που αναμένεται να δημιουργηθούν σε οικονομικό επίπεδο, για την φετινή παρουσία της Διάνα και για την εικόνα που μπορεί να παρουσιάσει ο σύλλογος στο προσεχές μέλλον.

Αναφερόμενος στα νέα δεδομένα τα οποία δημιουργεί η πανδημία, ο Χρήστος τονίζει:

«Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Οι περισσότεροι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ως εργαζόμενοι και σε άλλα επαγγέλματα, μπορούν να καταλάβουν ότι υπάρχει πρόβλημα στην αγορά. Μένει να δούμε τους επόμενους μήνες πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το οποιοδήποτε εμπόδιο όπως έχει συμβεί και παλιότερα στην χώρα μας. Θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους και φυσικά για την Διάνα Ηλιούπολης. Ο αρχηγός της εκτιμά ότι ο σύλλογος έχει μάθει να αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες στο πρόσφατο παρελθόν και ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της δύσκολης συγκυρίας που διανύουμε.

«Όσον αφορά την Διάνα Ηλιούπολης, θεωρώ ότι οι διοικούντες έχουν την διάθεση να στηρίξουν την ομάδα όπως κάθε χρονο, όσο περνάει από το χερι τους. Η ομάδα πλέον έχει μάθει να ξεπερνά τα προβλήματα».

Ο μεσοεπιθετικός της Διάνα χαρακτηρίζει πετυχημένη την φετινή αγωνιστική περίοδο, η οποία διακόπηκε οκτώ αγωνιστικές πριν το τέλος λόγω της πανδημίας και βρήκε την Διάνα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη με την Ηλιούπολη, στο καλύτερο πρωτάθλημα του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Ήταν η δεύτερη χρονιά που η Διάνα βρέθηκε μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

«Η φετινή χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη για την Διάνα, αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται κοντά στην κορυφή. Η ομάδα έχει αποκτήσει δυναμική που πιστώνεται σε διοικήσεις, νυν και πρώην, αλλά κυρίως σε προπονητές και ποδοσφαιριστές που δούλεψαν μεθοδικά, με στόχο την βελτίωση της εικόνας του ανδρικού τμήματος τα τελευταία χρόνια».

Ο Χρήστος Μπαλαφούτης καταλήγει λέγοντας ότι στο τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα του ίσως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, αλλά συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές του Ρουφ που κατέκτησαν την πρώτη θέση και ανέβηκαν στην τρίτη εθνική κατηγορία.

«Η βαθμολογική θέση σίγουρα δεν μας αδικεί, όμως νιώθαμε, το τελευταίο διάστημα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, ότι είμαστε ικανοί να πάμε ακόμα ψηλότερα. Δεν θα το μάθουμε ποτέ. Προσωπικά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ρουφ που μετά την αφαίρεση βαθμών συνέχισαν με ζήλο και παρέμειναν στην πρώτη θέση».