Connect with us

stoplekto

Χρ. Σδρένιας: ” Απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό”

Published

on

Από τον Πρόερδο του Ατρόμητου Πειραιά Χρήστο Σδρένια εκδόθηκε η παρακάτω ανάρτηση:

“Ο Niccolo Machiavelli έζησε από το 1469 έως το 1527 και δημιούργησε μια σχολή κυνικότητα που εκφράζεται από την αγαπημένη του έκφραση ” Ο σκοπος αγιάζει τα μέσα”.
Ίσως η μετενσάρκωση του βρίσκεται στον Πειραιά μας σε μικρής αποδοχής, άγνωστους στο ευρύ κοινό και ανύπαρκτης εμπειρίας ποδοσφαιρικούς παράγοντες.
Καταρχήν δεν είμαστε όλοι ίδιοι…
Δεν πιστεύουμε στο “Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”… δεν πιστεύουμε στην ισοπέδωση των αξιών και στην αμαύρωαη της ιστορίας του καθενός, μέσα από κραυγες, φανατισμό, σκοπιμότητα και φθηνά τσιτάτα που υποκαθιστούν τα επιχειρήματα.
Ο φόβος ως γνωστόν έχει μυρωδιά και σας προδίδει…
Όποιος προσπαθεί μέσω κατευθυνόμενων πιθανώς επιχορηγούμενων δημοσιευμάτων να προδικάζει, να επηρεάσει, η ακόμα και να εκβιάσει κάνει λάθος….
Όταν κάποιος γράφει φθηνά επιχειρήματα καφενείου δεν κάνει δημοσιογραφία…απλά πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα και ρίχνει νερό στον μύλο της εσωστρέφειας…
Δικαίωμα του καθενός να λέει την άποψη του και δεν χρειάζεται να ταυτίζεται με την δική μας αλλά προσεκτικά ώστε να μην προκύπτουν νομικές ευθύνες ακόμα και από τα υπονοούμενα…
Όταν δε αναπαράγονται από την σελίδα της υπεύθυνου επικοινωνίας της αναφερόμενης ως “θιγόμενης” ομάδας σημαινει αποδοχή και συνυπευθυνότητα….
Υπάρχουν πρόδηλα μύνησιμες αναφορές σε παραποδπσφαιρο, για ομάδα που έχει τα ΜΕΣΑ, για μαχαιριές που δέχεται η άλλη ομάδα της ΕΠΣΠ, για διαιτητές καταδρομείς που ήρθαν αποκαλλει Ένωση για να αλλοιώσουν αποτέλεσμα αγώνα κλπ κλπ
Όλα αυτά πρέπει να αποδειχθούν.
Απαιτείται άμεση παρέμβαση της ΕΠΣΠ, της Επιτροπής δεοντολογίας της ΕΠΟ, του ΠΣΑΤ, και του αρμοδιου εισαγγελέα.
Απαιτούνται εξηγήσεις από τον συντάκτη του αρθρου “Έτσι βγαίνουν οι πρωταθλητές στο λιμάνι” του Πάμε Μπάλα…
Η ομάδα του Καραβά εν όψη του επερχόμενου παιχνιδιού με την ομάδα μας προσπαθει με διάφορους τρόπους να δυναμιτίζει το κλίμα πχ με την επιστολή του προέδρου της για το γήπεδο της προοδευτικής. Όλα αυτά δυστυχώς μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες για την διεξαγωγή του αγώνα.
Ο συντάκτης του άρθρου που κατηγορεί την ομάδα μας μεταξύ άλλων (Έχει ήδη παραπεμφθεί στον νομικό μας σύμβουλο η διερεύνηση τυχών ποινικών ευθυνών) είναι ο ίδιος που σε έτερο σημερινό του άρθρο με θράσος αποκαλεί τον νπροεδρο του ολυμπιακου λιμανισιο υποβολέα…. κάπως χοντρό αυτό και ξεπερνάει τα όρια….
Εμείς σαν Ατρόμητο έχουμε μεγάλη ιστορία, σεβόμαστε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν και απαιτούμε τον ανάλογο σεβασμό από όλους.
Όψιμοι παράγοντες, μπροστινό άλλων, μαριονέτες, καλό είναι να είναι προσεκτικοί όταν μας εμπλέκουν….
Ειδικά μερικοί διαπιστωμένα (Υπάρχουν ίχνη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) εχθροί του πειραια, που λοιδορούν καθημερινά τον Θρύλο και τον Πρόεδρό του καλό είναι να σιωπούν και να μην μας κουνάνε το δάκτυλο. 2 καφέδες στον για το μας δεν σας δίνουν και συγχωροχάρτι.
Σωγαμπροι λαγοί (πρασινοι) είστε απολαύστε το οφιτσια σας αλλά χωρίς ψευτοτσαμπουκάδες πάντα στα όρια της ευπρέπειας.
Για εμάς οι αγώνες κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους και μόνον…
Μερικοί είστε πολύ μικροί για να γίνετε την ιστορία του Ατρόμητου.
Στα Καμίνια κτυπάει η καρδιά του Πειραιά…του Ολυμπιακού μας…
Εδώ είναι Πειραιάς και θυμάστε πριν το λιμάνι είναι βαθύ…
Κάποιοι που είστε όψιμοι πρόεδροι ναβθυμαστε ότι τα αντιολυμπιακα σας αισθήματα είναι γνωστα σε όλους πλέον καιβ αυτο σας κάνει ανεπιθύμητους στον Πειραιά..
Ολοι στο γηπεδο.να δείξουμε σε όλους πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ατρόμητος…
Και κατι ακομα…
Έχω σοβαρό πρόβλημα στα μάτια μου μάλλον…
ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ…”.