Connect with us

stoplekto

Χρ. Σκανδάλης: «Δεν ξέραμε να κάνουμε πρωταθλητισμό, εντός και εκτός γηπέδων »

Published

on

Μπορεί ο ΑΟ Καραβάς να μην κατάφερε να αναδειχτεί πρωταθλητής , όμως η πορεία του ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και κέρδισε τις εντυπώσεις .

Για την χρονιά που πέρασε , αλλά και γι’ αυτή που έρχεται ο πιο κατάλληλος να μιλήσει είναι ο πρόεδρος Χρήστος Σκανδάλης .Χαρακτηριστικά μας είπε ξεκινώντας από την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα:

« Η ομάδα έκανε τεράστια βήματα προόδου . Άλματα θα έλεγα καλύτερα . Το γεγονός ότι είμαστε η μόνη ομάδα του ομίλου που έμεινε αήττητη λέει πολλά .  Δεν καταφέραμε όμως να βγούμε πρώτοι . Γιατί απλά δεν ξέραμε να κάνουμε πρωταθλητισμό όχι μόνο μέσα στο γήπεδο , αλλά κυρίως έξω από αυτό . Και ο νοών νοείτο.»…

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα περίοδο ο κ. Σκανδάλης τόνισε:

« Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά.  Έχουμε πλέον καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου μας , ο οποίος είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει.  Θέλουμε να παραμείνει ο βασικός κορμός μας . Και έχω να πω κάτι που θα πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι. Όποιον παίκτη , εμείς θέλουμε  να αποκτήσουμε στις μεταγραφές , θα τον πάρουμε .  Κι όποιον θέλουμε να κρατήσουμε από αυτούς που έχουμε θα τον κρατήσουμε .»

Και ο πρόεδρος του ΑΟ Καραβά κατέληξε :

«Παράλληλα κοιτάζουμε και το μέλλον. Θα οργανώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τις ακαδημίες μας . Γιατί μας ενδιαφέρει όσο τίποτε άλλο, να βγάλουμε δικά μας παιδιά που σε μερικά χρόνια να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα .»