Connect with us

3ος Όμιλος

Χτύπησαν παράγοντες του Λουτρακίου- 1-0 οι “οράνιε” τον Αιολικό στη Λέσβο

Published

on

Επεισοδιακή νίκη για τον ΠΑΟ Λουτρακίου, που κατάφερε να “αποδράσει” από τη Λέσβο καταβάλλοντας με 1-0 τον τοπικό Αιολικό και να πανηγυρίσει ακόμα ένα σπουδαίο “τρίποντο” που τον φέρνει πιο κοντά στη σωτηρία.

Το “χρυσό” γκολ που έκρινε τη συνάντηση σημείωσε η “χρυσή” αλλαγή του Νίκου Μεσολόγγη, Κωβαίος στο 79′. Εκείνη τη στιγμή και σύμφωνα με μαρτυρίες των φιλοξενούμενων 10-15 οπαδοί του Αιολικού χτύπησαν τρεις παράγοντες του Λουτρακίου, πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο κ. Καναβό, τον Γενικό Γραμματέα κ. κ. Γέρο και το μέλος του Δ.Σ. κ. Πάστρα, την ώρα που πανηγύριζαν την επίτευξη του γκολ. Τα επεισόδια έληξαν κατόπιν παρέμβασης αστυνομικής δύναμης.

Οι νησιώτες που είχαν αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι έχασαν σπουδαία φάση στο 93′ όταν ο Πάλλα που είχε μπει στο ματς σαν αλλαγή στο 90′ σημάδεψε το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο διαιτητή της αναμέτρησης Πόγκα(Ευβοίας),, για δυο πέναλτι στο πρώτο μισάωρο του ματς.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γ. Πολλαετίδης): Ζαχάρης, Ιωαννίδης (80′ Καπταγιάννης), Κρητικός, Τάχιας, Παληγεώργος, Κριπιντήρης, Ευσταθίου, Κεσίδης, Ντάμπος (90′ Πάλλα), Μανουσάκης (70′ Λαλάς), Μπουρούς

ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (Ν. Μεσολόγγης): Διαμαντής, Χουστουλάκης, Παπαναστασίου, Ζέλο, Τζορμπατζίδης, Νικολάου, Γούλας (75’Κωβαίος), Μάγγος, Βλάχος (88′ Παναγόπουλος), Αποστολάκης. Ζερβός