Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τα Πετράλωνα

Published

on

Ο Πλάτωνας δεν είχε τίποτα να χάσει και παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός κόντρα στα Πετράλωνα που παρατάχθηκαν με ενδεκάδα χαμηλού μέσου όρου. Οι ‘κυανέρυθροι’ τα βρήκαν, κάπως, σκούρα για ένα ημίχρονο, όμως η είσοδος των Μουρίκη και Μαρτέκα πάντα απλουστεύει ένα παιχνίδι.

Μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο ο Παπανδρέου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, όμως το συγκρότημα του Γιώργου Καλούδη ισοφάρισε στο 22′ έχοντας σκόρερ τον Τσιαγιάννη. Στο ημίχρονο ο Γαληνός Νικολαΐδης πέρασε ως αλλαγή τον Μουρίκη και εκείνος δύο λεπτά αργότερα πέτυχε το 2-1. Εκτός του νεαρού μεσοεπιθετικού, σε άριστη κατάσταση βρίσκεται και Βασίλης Μαρτέκας. Ο έμπειρος επιθετικός πέρασε αλλαγή στο 63′, είχε δύο δοκάρια στο 70′ και 80′ αλλά στο 90+1′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των Πετραλώνων στον Ταύρο. Πλέον, η προσοχή για τα δύο σωματεία στρέφεται στο Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΠ θα περιμένει και την σημερινή κλήρωση (24/9) για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Αθηνών.

Διαιτητές: Τζαχρήστας, Κούλης, Μητράκος.

Πλάτων (Γιώργος Καλούδης): Σιγάλας, Μοδιάτης (78′ Καραμάνης), Αναγνώστης, Φελεμέγκας, Γκίνης, Χαλικιάς Π., Τσιαγιάννης, Κομπούρας (63′ Καπίνοβα), Χαλικιάς Ν., Μέτση (88′ Γεωργιόπουλος), Καριώρης.

Πετράλωνα (Γαληνός Νικολαΐδης): Συρίγος, Κόντης, Μουντράκης (46′ Μουρίκης), Κατσιγιάννης, Μακρυγιάννης, Παναγιωτάκης (59′ Παπαδάκης), Παπανδρέου, Σταύρου, Ίσσα (63′ Μαρτέκας), Κυφωνίδης, Δήμου.